Modern Warfare - exkluzív fegyvert tartogat a béta

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Ma végre teljes gőzzel, minden platformon elindult a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétája. Az eseményen érdemes részt venni, ugyanis így egy spéci sörétessel gazdagodhatunk a megjelenés napján.

Több szempontból is érdemes szót ejtenünk a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétájáról. A mától mindenki számára elérhető próbakör ezen a hétvégén ugyanis már teljes crossplaytámogatással érkezett, ebbe pedig beletartozik a cross-saving is, vagyis egy közös profilt használhatunk akkor is, ha több platform között ingázunk.

A meglepően jól optimalizált multis béta ezen felül elérhetővé tette a Ground War játékmódját is, ahol egyszerre 64 játékos eshet egymásnak. A hatalmas létszámú meccsek pedig természetesen jókora térképeket igényelnek (bajban is lennénk a hagyományos mapokon), így ezeken is érdemes néhány próbakört tenni.

És természetesen nem maradunk jutalom nélkül sem - egy teljesen exkluzív fegyvert, a Hammer Shotgunt zsákolhatjuk be. A spécin felszerelt, még hangtompítóval is ellátott sörétes megszerzéséhez nincs más dolgunk, mint a profilunkon elérni a 10-es szintet. Nem túl nagy akadály ez, legfeljebb egy-két óra játék után könnyen teljesíthető, az így feloldott stukker pedig biztosan menő státusszimbólum lesz a teljes játék megjelenésekor. Sokáig nem érdemes halogatni a dolgot, a béta ugyanis már csak ezen a hétvégén fut.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Lorthirash
#2: Az a baj hogy minden szava igaz.
4.
4.
logic5
#2: Teljesen igaza van....
2.
2.
vanpear
#1 Annyi logikàd van, mint egy marék lónak, már megbocsáss. Ha a FIFA-t 64 ember játszanà, akkor az meg egy über továbbfejlesztett BF lenne. Verhetlen terminológia! :D Mesélj még!
1.
1.
Falcon
Egy csúfított és butítót battlefield lett a modern warfare sorozatból ...szomorú
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...