Kicsit csúsznak a konzolos D&D-klasszikusok

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 25.
  • Csúszás
Link másolása
Eredetileg a hónap végén kellett volna megjelennie a konzolokra szánt Baldur's Gate: Enhanced Edition Packet, a Planescape - Torment: Enhanced Editiont és az Icewind Dale: Enhanced Editiont tartalmazó csomagnak.

A Beamdog azonban megerősítette, hogy kicsit megcsúszik a tervezett premier, így a D&D-klasszikusok konzolos megjelenésének első felvonására csak október 15-én kerül sor. Vagyis a következő hónapban érkezik a Baldur's Gate: Enhanced Edition Pack, a Planescape - Torment: Enhanced Edition és az Icewind Dale: Enhanced Edition, amit december 6-án követ a Neverwinter Nights: Enhanced Edition, ennek a tervezett megjelenése ugyanis egyelőre nem változott.

Mindegyik pakk az alapjátékokat, illetve az eddig megjelent összes kiegészítőt tartalmazni fogja, de kontrollerekhez optimalizált kezelőfelületet és irányítást is kapunk, továbbá új karakterosztályok, karakterek és új hangok is a remasterek részei lesznek. A multiplayer mód finomhangolva lesz, ahogy a már ismert hibákat is kigyomlálják. 

1.
1.
Ennyi ilyen játék egyszerre kurva sok azért. De mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy ez sok konzolost érdekelne. Mondjuk akit igen és érti/tud vele menni, meg még tetszik is neki az kábé egész életre szóló élményt kaphat ennyi alapkövével egy örök stílusnak.

Én meg addig várom a BG3-at.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...