Frissítve: Ghost Recon: Breakpoint - csúszik a béta

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 26.
  • Csúszás
Ha picit gonoszak szeretnénk lenni, azt is mondhatnánk, hogy minden a várakozások szerint alakul: csak egy újabb ubisoftos bétateszt, mely során egy váratlan hiba bukkant fel, és aminek a megszüntetéséig elhalasztották a rajtot.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Ghost Recon: Breakpoint nyílt bétatesztje a mai napon délben startolt volna el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt, ám a tervezett időponthoz képest három órával később még mindig csak várnak a játékosok.

Az első hivatalos közlemény szerint a Ubisoft csapata elkötelezett amellett, hogy minden játékos zökkenőmentes játékélményt kapjon a bétától, így némi türelmet kérnek még, míg felkészítik a saját infrastruktúrájukat arra, hogy a világ összes gamere előtt megnyissa a Breakpoint a kapuit.

Tizennégy óra előtt pár perccel meg is nyitották a szervereket, amiket azonban egy pillanattal később rögtön ismét lekapcsoltak. A vállalat újabb tweetje alapján egy olyan váratlan problémába ütköztek, mely meggátolja a játékosokat a szerverekhez való csatlakozásban. Ígéretük szerint amint megtalálják a probléma forrását, rögtön tájékoztatják a rajongókat, és utána kezdődhet is a móka. Már ha minden igaz…

Amint újabb fejlemény érkezik, arról rögtön beszámolunk mi is itt, a Gamekapcson. A béta egyébként eredeti tervek szeirnt szeptember 29-én, 16 órakor ér véget, reméljük, hogy addigra azért minden érdeklődőnek lehetősége lesz kipróbálnia a Ubisoft egyik idei nagy dobását.

Update #1! 15:33-kor a Ubisoft hivatalos bejelentése szerint elhárították a problémát, és végre játszható lett a béta. Pár perccel később azonban a valóság közbeszólt: a játék még mindig nem tud csatlakozni a szerverekhez, de ezúttal legalább új hibakódba ütköznek a játékosok.

Update #2! 15:50-től már elhárult a hiba, ellenőriztük, és eddig gond nélkül fut a béta.

Ezek is érdekelhetnek

10.
FrankBlack
#9: +1 Én is toltam ma egy órát, és hasonló a véleményem. Az automata fedezékrendszer sokkal jobban működik, mint az elődben. A karakter animációja jobb, összetettebb, az ellenség meghalás animáció azonban sajnos ugyan azok. Az AI is fejlődött némiképp. Még mindig elég bambák szerintem, amíg nem vesznek észre, de legalább már nem sétálnak csak úgy át a társuk hulláján, mint az elődben. Van ott is fejlődés.

Optimalizálás kéne neki nagyon. A múltkor panaszkodtam a homályos fos grafikára. Nem az, ha kikapcsolom az élsimítást. Nekem úgy sokkal szebb, nem homályos.

A járművek, különösen az autók fizikája sokat javult az előző betahoz képest. Végre van súlya az autónak, nem olyan mintha papírból lenne, és a tereptárgyak sem. Meglelően komoly változás pozitív irányba.

Ami továbbra sem tetszik az a Divison szerű szintezés, és hogy nagyon loot hajszolós a game. De eddig elvagyok vele. Amitől komolyabban tartok, hogy majd a teljes játék amikor beindul egyre több lesz majd a miniboss, akikbe több tárat kell majd pumpálni, és a nem emberi ellenfél, tehát robot, drón, tank, stb.

Megvárom a végleges játékot, és nem ártana még neki egy optimalizálás, csiszolás, de azért most már tetszik. Jó lesz ez, még ha nem is premierkor, de most már tuti megveszem.
9.
Ultimate
Na toltam vele 1 órát. Hangulatosabb összetettebb,jobb mint a Wildlands. A számtalan kommandózás féle és lehetőség nagyon bejövős. És jobban is fut mint a Wildlands miközben szebb. Viszont még mindig optimalizálatlan,vagyis 4k-ban a vga 50-60%-át használja.:)
Ha megjelenik befizetek 1 hó uplayplus-t, jó cucc.:)
8.
pgaboo977
Most nyomtam egy fél órát,tökéletesen fut.Nagyon zsír lesz.
7.
Goofey84
Nekem 16:46-kor még mindig nem megy. Valami infinity 0000 hibakód van. Szuper!
4.
Ultimate
Most ebben a beta-ban a, singleplayer van? Vagyis lehet a, sztorimódot tolni?
3.
FrankBlack
Vagy két alkalom volt? Egy zárt alpha, és egy beta? Tököm tudja, mindegy is :D
2.
FrankBlack
Megint előtöltöttem, megint teszek vele egy próbát a hétvégén. De szerintem megint az lesz, hogy ez nekem nem jön be. De az esélyt megkapja, mert annyira szeretném szeretni ezt játékot, de sajnos nem sikerült kicsit sem élveznem az eddigi 3 alkalommal egyszer sem.
1.
elgeri
Tudom bosszantó, de igazából erre (is) való egy béta. Most javítsanak, ne a premier után. Csak persze manapság early-demo-nak is használják!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...