Destiny 2 - rekordokat döntöget a PC-s verzió

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 10.
  • Hír
Link másolása
Úgy fest, telitalálat volt a free-to-play Destiny 2-t elindítani PC-n, az ugyanis a 290 ezer egy időben játékosával nem csak a számítógépes csúcsot döntötte meg, de a konzolos verziókat is lehagyta.

A Destiny 2 közösségi fejlesztésű statisztikai oldala szerint a PC-s verzió free-to-play kiadása a PlayStation 4-es és Xbox One-os átiratoknál is több játékost ültetett le a képernyők elé. Olyannyira, hogy a megjelenés napján mért eredmények szerint 57 százalékuk a Steamből indította el az alkotást, 28 százalék a PS4-ről, és csupán 15 százalék érkezett Xboxról.

A mellékelt képen egyébként a különböző tevékenységekre lebontott statisztikát láthatjátok - piros színnel a steames verziót, kékkel a PlayStation 4-eset, zölddel pedig az Xbox One-os adatokat. Mostanra ugyan picit már kiegyenlítődött a helyzet, 36-35-29 százalékos a megoszlás, de még így is a PC-s verziót nyüstölik a legtöbben.

Az ingyenes Destiny 2: New Lightról bővebb információt az alábbi cikkünkben találhattok.

9.
9.
Aanash
Én pc-n folytatom, eddig konzolon játszottam.
És csak az ingyenes verzió van meg.
Valahogy nem is érzem szükségét a dlc-nek.
Teljesen jól elvagyok anélkül is.
8.
8.
Gaboo77
#7: A Steam verzióhoz nem kell Battlenet. Igen, fel kell újra venni őket, mert az a szerver megszűnt.
7.
7.
SLi
#4: Steam verzióhoz is kell battle.net? A battle.net-es barátokat újra fel kell venni steamen is vajon?
6.
6.
godach
#1: Ne magadból indulj ki. Van aki szívesen költ a hobbijára...
5.
5.
Gaboo77
#3: A vicc, hogy most is ott van, csak most az első három helyen, mert bekerült a Forsaken is. Az a harmadik.
4.
4.
Gaboo77
De azért ez sem rossz statisztika:
https://store.steampowered.com/stats/
Jelenleg a Steam 4. legnagyobb játékosbázisával rendelkezik.
3.
3.
PiszkosFred
#1: Nagyon halkan jegyzem meg, hogy a múlt heti steames eladások toplistáján a Destiny 2: Shadowkeep Digital Deluxe Edition és a Destiny 2: Shadowkeep volt az első két helyen, egyik sem az ingyenes verziója a D2-nek, hanem a 35-60 eurós verziói.

Szívesen.
2.
2.
Dester
#1: A környezetemben, aki csak játszott Destiny2-vel, 1 kivételével mindenki. Eléggé sikeres a DLC is valószínűleg, és aki kipróbálta, nem nagyon pártolt el tőle. Releváns adat lehet, hogy tegnapelőtt a heti resetkor megint login queue volt a játék indításakor, szóval még mindig eléggé nagy a terhelés. Kíváncsi vagyok persze, hogy ez tartósan hogyan alakult, de úgy tűnik, sok szemmel láthatóan új játékos is akad a mindenki által hozzáférhető részeken (akik az ingyenessége okán kapcsolódtak be), és az új év rengeteg új kontentet is hozzáadott az eddig sem túl szűkös választékhoz.
1.
1.
crytek
Csak ezzel nem sokra mennek. Ez olyan mint a első napokban 3millió Gears 5 játékos... Amiből kb 2.7 millió a 1$-os game passba tolja azota is.,.

Szép számok, de kutyát se. Olyan infot mondjanak a fizetős nagy kiegeket hányan vették meg hozzá. Az már egy érdekes adat lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...