Eredetileg filmnek készült az Obi-Wan-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, beszédes kedvében van a fiatal(abb) Obi-Wan Kenobit alakító Ewan McGregor, most éppen egy régi pletykát erősített meg hivatalosan is: igen, az Obi-Wan Kenobi-sorozatot eredetileg filmnek szánták.

Ewan McGregor a Doctor Sleep kapcsán beszélgetett a ComingSoon.nettel, és nekik erősítette meg, hogy az augusztusban bejelentett Obi-Wan Kenobi-sorozat eredetileg filmnek készült, egyébként pedig nagyon örül, hogy végül nem az lett belőle.

"Nem mindig sorozatnak szánták" - kezdte a színész, majd hozzátette: "Amikor először beszéltünk róla, ez még nem merült fel, de azóta rengeteg minden változott meg, nagyon gyorsan. Rendkívül izgalmas, hogy mi lett belőle. Nagyon tetszik az ötlet, hogy több órán keresztül mesélhetünk el egy történetet ahelyett, hogy egy füst alatt letudnánk. Azt gondolom, kifejezetten király lesz!"

Mindebben persze leginkább az az újdonság, hogy valaki hivatalosan is megerősítette, hogy a Disney kezdetben egy külön filmet szánt Obi-Wan karakterének, hiszen a moziról rengeteget hallottunk anno. A pletykák szerint a vállalat Stephen Daldryt nézte ki rendezőnek, és még a sztori szinopszisa is kiszivárgott. Végül az ötletet a Solo buktája után elvetették, az elmúlt hónapok bejelentései alapján a Disney a hasonszőrű spin-offok helyett inkább teljesen új Star Wars-történetekben gondolkodik.

McGregor egyébként épp a napokban, egy másik interjúban erősítette meg, hogy a Disney+-ra szánt sorozat hat részt vonultat fel, az epizódok pedig egy-egy órásak lesznek. Az úriember azt is megjegyezte, hogy a széria története a harmadik és a negyedik film között játszódik majd, de ez nem volt újdonság: a készítők már korábban bejelentették, hogy az események nyolc évvel azután veszik kezdetüket, a jedi megérkezett a Tatooine-ra a csecsemő Luke-kal.

A sorozat rajtja persze még várat magára egy darabig, először a The Mandalorian a soros: ez november 12-én debütál, és ha minden igaz, holnap reggelig újabb előzetest kapunk belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...