Apex Legends - megváltozik a szintlépés módja

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 27.
  • Hír
Link másolása
A Respawn Entertainment tájékoztatása szerint a következő hónapban befut egy újabb Apex Legends-frissítés, amely alaposan megváltoztatja majd a játék szintlépési rendszerét.

A jelenlegi rendszer csak a 100-as szintig engedi a játékosokat szintet lépni, az után elért "szintek" viszont már nem látszanak, és csak Legend Tokeneket lehet velük gyűjtögetni. A Respawn Entertainment úgy döntött, hogy teljesen átdolgozza a rendszer működését, így a decemberben érkező frissítés után 500-ra tolják ki a megszerezhető szintek számát.

Éppen ezért többlépcsős lesz a szintlépéssel szerezhető Apex Packok begyűjtése is. Vagyis a 2-es és 20-as szint között minden lépéskor kapunk egy csomagot. A 22-es és 300-as szint között már csak minden második szintlépéskor lep meg minket a játék valami kiegészítővel. A 305-ös és 500-as szint között már csak minden ötödik szinten kapunk valamit, hogy aztán 500-as szint felett 600 Legend Token üti a markunkat a szintlépések után.

A csapat ráadásul gondol azokra is, akik aktív játékosok, így visszamenőlegesen is kiosztják majd a jutalmakat és a szinteket.

1.
1.
PAtr0n
Most már elég szépen foglalkoznak a játékkal a srácok, a februári start után valóban nagyon leült 4-5 hónapra a dolog, sokan ott is hagyták.
Most már kezd kerek egész lenni, lassan új Legendek is lesznek, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy marad az új pálya only, vagy valamikor visszakerül a Kings Canyon is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...