I Am Jesus Christ - csodák nyomában

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 8.
  • Bejelentés
Újabb bibliai témájú játék bukkant fel a horizonton, ám még mielőtt valami komolyan gondolt alkotásra gondolnánk, ugyanaz a csapat áll a fejlesztés mögött, mint akiknek a Cooking és a Car Mechanic Simulatort köszönhetjük.

Az I Am Jesus Christ során az Újszövetség fontosabb pillanatait élhetjük újra a Messiás nézőpontjából, így például szaporíthatunk majd halakat, meggyógyíthatjuk a vakokat, és még a Galielai-tenger tajtékos hullámait is lecsillapíthatjuk.

Az I Am Jesus Christ a kétes koncepció ellenére olyan grafikával rendelkezik, mint amilyennel eddig egyetlen bibliai játék sem, szóval kíváncsian várjuk a végeredményt. A játék első körben PC-re jelenik majd meg, ám megjelenési dátumot még nem kaptunk, csupán egy Steam-adatlapot.

39.
chinesequality
#38: Kinek a pap, kinek a papné :)
38.
Nyarlako
#37: Akkor én nagyon bűnös vagyok mert szeretem a jo prostikat és francba a szaporodással meg az elcseszett parkapcsolatokkal.
37.
chinesequality
#36: A paráznaság elég általánosító megfogalmazás. Lehet túlzott szexuális vágy vagy akár prostitúció. A lényeg az hogy a nemi aktus az jó érzéssel tölti el az embert, ez is a természet egyik csodája hogy még inkább motiválja az élőlényeket a reprodukcióra. A probléma akkor van ha a reprodukció másodrendűvé alacsonyodik az élvezet pedig az első helyre ugrik. Persze ez csak probléma és nem pedig baj! A baj az ha a szex már a pénzzel is társul. A túlzott szexualitás és évhajhászás a bűn melegágya. Az hogy valakinek ez tényleg bűn vagy nem, annak megítélését rábízom, ez csak az én véleményem.
36.
Nyarlako
#30: Paráznasággal mi a baj?
35.
Nyarlako
#31: Ne vigy engem a kísértésbe, eltalálok magamtól is
34.
Nyarlako
https://www.lewdgamer.com/2016/05/30/satire-muhammad-sex-simulator-2015
33.
ayreon
Tok mindegy ki mit gondol a keresztenysegrol, ilyen jateknak nem volna szabad megszuletni... tenyleg nincs mar olyan tema amivel ne banthatnank meg par szazmillo embert? Olcso botranykeltesre alapulo marketing fogas az egesz... szar fejlesztok, szar marketingesek otlete. Kb. mint a felmeztelenul autot moso no a videki automosok reklamjaban.
32.
greenmelon
#31: lmao ki csinálta ezt a trollprofilt? :D
31.
CrimpLockCap
A legnagyobb kerdes az hogy mi az igazsag?
A keresztenyseg, izlam, buddhizmus, stb. kozott bar van atfedes, a legnagyobb kerdesekben kulonboznek: mi tortenik a halal utan,ki hova kerul es miert?

Jezus azt mondja: ""Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam." - Janos 14:6

Ha ez igaz, akkor csakis Jezusban van az ut Istenhez es oda kell figyelni arra amit mondd es hogy miert jott erre a vilagra.

Reszemrol kereszteny vagyok, Jezus Krisztust vallom Uramnak es Megvaltomnak. Sok evig nem hittem a Bibliaban es egy baromsagnak tartottam az egesz vallast...am egy napon az Ur kegyelmebol O ele fordutlam imamban, efogadtam Jezus aldozatat amit ertem hozott (Jezus a mi buneinkert halt meg, helyettunk) es atadtam az eletem neki. Egy szempillantas alatt megvaltoztam en es az egesz eletem...addig a pontig iszakos voltam, haragos, karomlo, gyulokodo es agressziv..de mihelyt atadtam az eletem Neki, konnyek kozott hatalmas beke fogott el es a testem minden porcikajaban tudtam es ereztem hogy Jezus valoban letezik es a Biblia igaz. Azota csaladom van, szamos csodat lattam es bizonysagot arrol hogy valoban Jezus az egyetlen ut es a igazsag. Am tudni kell hogy Satan is letezik aki szorgosan dolgozik azon, hogy elhitesse veled mindenfele baromsagot, csak Jezushoz ne kerulj.

Mate 7:13 ""Menjetek be a szoros kapun! Mert tágas az a kapu, és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak."

Teny, hogy az intezmenyek borzaszto hibakat kovetnek el, de ez nekunk keresztenyeknek a bununk amiert majd valaszolnunk kell. Am rengeteg fantasztikus egyhaz/gyulekezet/templom letezik a vilag szamos pontjan. Ez tuti.

Nem fogok konyorogni, de erosen javaslom hogy olvassatok a Bibliat, Janos evangeliuma jo kezdesnek. Imadkozzatok Istenhez hogy mutassa meg, igaz-e ami oda van irva es hogy ki is volt Jezus valojaban. A halal utan egy orokkevalosag jon, es csakis Jezus altal tudtok eletet kapni...azaz a mennybe jutni.
30.
chinesequality
Mivel az egész vita lényegében Jézus és a kereszténység kapcsán robbant ki, annyit szeretnék még hozzátenni hogy tíz parancsolat. Ebből hét olyan tétel van amit még egy ateista is nyugodt szívvel elfogadhat. Az első hárommal lehet vitatkozni. Viszont az az ember aki a többi hetet is tagadja az nagy valószínűséggel egy antiszociális gonosz ember lehet.
29.
chinesequality
#18: A 21. század semmivel sem különb mint a 17. vagy a 19. Mai századunk is egy sötét és kegyetlen évszázad. A 22.-ben vagy az utána jövőkben vajon hogyan fogják emlegetni a 21. századot? Minden esély megvan rá hogy a sötét jelzőt megkapja.
28.
chinesequality
#16: Pontosan ezt írtam le. A hit ha elég nagy társadalmi támogatottsággal rendelkezik akkor vallássá alakul az pedig egyházat fial.
27.
hajbel
#18: "A vallás az aminek a 21. Században teljesen, ilyen technikai és tudományos tudás mellett értelmetlen a létezése."
A modern fizika szerint pont megdőlnek a 100-300 éves fizikai törvények, valamint újabb eddig elképzelhetetlen felfedezések születnek, mert több mindent, többféleképpen tudunk vizsgálni, mérni. Sok fizikus is hívő ember volt, szerintem ennek az érvnek így nincs sok értelme. Sem a hívő, sem az ateista érvekre nincs bizonyíték, csak megy a filozófiai matek, hogy kinek kéne bizonyítania az igazát, de annak is annyi értelme, mint hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Ezért én nem jelenteném ki egyiket sem. Az hülyeség, hogy fantasy a keresztény vallás, mert Jézus létezése tudományosan bizonyított, tehát valószínűleg amit elmondott az nagyjából hasonlóan hangozhatott el. A csodatételeket erősen lehet vitatni mondjuk. A keresztény egyház pedig, mint intézmény egy hatalom és pénzszerzés céljából létrejött világméretű szekta. Szerintem!
26.
Aanash
Nézzük meg pl a krisnásokat, a keresztényeket, meg az öngyilkos terroristákat.
A krisnásoknál nem fenyegetnek semmivel, amint vetsz úgy aratsz. Te dolgod mit csinálsz, de mindenért a felelősség a tiéd, mindennek a következménye a tiéd.
A keresztényeknél már ott a félelem, a pokol és hasonlók. Nagyon jó manipuláló eszközök.
Amott meg ott van Allah akiért meghalnak és magukkal visznek másokat is.

Szerintem a vallásoknak is vannak szintjeik.
Én a legelsőt pártolom, mert ott a felelősség vállalásra tanítanak, arra hogy mindennek van következménye, nem tojhatsz mindenre.

Szabad akaratod van, aminek az ára a felelősség és a következmény. Te döntöd el, hogy mit kezdesz vele.

Innentől kezdve én azt mondom, hogy ha van is isten semmi köze ahhoz, ami itt folyik.
Az ember a hülye.
Ki tudja hogy az eredeti biblia miről szólhatott?
Állítólag akkoriban nem írásos úton terjedt, hanem elmondás alapján. Innentől kezdve bárki bármit alakíthatott rajta.
Tény, hogy nagyon jó eszköz a vallás tömegek irányítására és még jól is elsülhetne.
De nem ez történik.

Az ember alapvetően önző, önmagát helyezi az első helyre. Azt mondja szabad és szabadon megtehet bármit. Ebből aztán jönnek a bajok és sír, hogy miért veri őt isten. Oké de ő mit tett azért, hogy azokat a következményeket élje amiket?
Aztán meg hirtelen befordul a vallás felé, önmagát megerőszakolja amiből megint csak a baj van.
Eléggé bonyolult ez az egész.
A baj az, hogy csak azt szajkózzák, hogy pokol meg ilyenek, de rendesen tanítani nem akarnak, csak irányítani. Már amelyik.
25.
Korio
#16: Szerintem 2 külön dolog.Hiszem , hogy van valami, amit még nem ismerünk, de semmi köze egyik valláshoz sem.A vallás a hitre építkezik, amíg a hithez nincs szükség vallásra.
Mikor meghalsz és a fény felé mész, épp csatlakozol ki a rendszerből, Jó kis VR játék volt az életed. :D :D :D
24.
SLi
#21: https://www.youtube.com/watch?v=Hh7_POC2ueQ
22.
Nyarlako
#21: A kommunisták ateisták és azért ott is ment meg ma is megy a népírtás, éheztetés, haláltábor üzemeltetés.
21.
user101
Úgy látom az ateisták állnak nyerésre... és mégis, senkit nem feszítettünk keresztre, égettünk el mágján, vagy csak korbácsoltattunk meg nyilvánosan... Ezek szerint többségi alapon mi vagyunk a "jó fiúk"... :)
20.
kamgecam
Ha állatok lennétek nem vitatkoznátok ilyeneken. Maradjunk ennyiben.
19.
DeKor
#18: Egyetértünk. Ezeknek szerintem sincs közük a valláshoz.
18.
MűszálasLőrinc
#14: Amiről beszélsz mind fellelhető a magasabb rendű főemlősoknel is (sőt a farkasoknál ahol a lesérült vadaszatra képtelen egyed is ehet)
A csimpazoknál ha "hatalomhoz" jut egy agresszor turik egy darabig aztán ha nem veszi észre magát összefognak és konkrétan agyonverik.
Ha egy egyed rendszeresen bántja vagy megöli egy horda társát kinyírják vagy ha szerncséje van elüldözik a francba.
Ezeknek a vallásokhoz kötött szabályoknak pont semmi közük nincs a vallásokhoz.
A vallásokat valaki azért találja ki hogy előnyhöz jusson .
Ő tud beszélni az istenekkel ezért neki nem kell dolgozni, meg ő tudja megmondani, hogy kell hinni (agyfasz).
A vallás az aminek a 21. Században teljesen, ilyen technikai és tudományos tudás mellett értelmetlen a létezése.
Az utobbiak mindent cáfolnak amit az előbbi erőszakkal próbált terjeszteni.
És a szomorú az, hogy politikai gazdasagi és egyébb erőt képvisel.
Az igazi sulytás meg az, hogy modernizálódik.
Ami akkor nem tetszett istennek az ma már igen.
Okádék...
17.
DeKor
#15: Akkor ahogy látom, egyetértünk abban, hogy ahogy fejlődik egy társadalom, úgy húznak egyre inkább abba az irányba, amit írtam.
16.
MűszálasLőrinc
#2: A vallás es a hit elvalaszthatatlan.
(Mutass példát az ellenkezőjére)
Amint megjelenik valami hit formula megjelenik moge egy szervezet aki szétkeresi magát a sok nyomorulton aki képtelen anélkül létezni, hogy kapaszkodna valamibe.
15.
Nyarlako
#14: A törvény mindig annak az oldalán állt aki gazdag és hatalmas, az uralkodó réteg.
Ha viszont teljes a káosz és teljesen farkastörvények vannak akkor nem lesz termelés és rend, valamint kiszolgáltattá válik az adott nép a külsö fenyegetések ellen.
Gyengék védelmezése meg könyörületesség?
Nem olyan régen még teljesen mindennapos dolog volt az igazságszolgáltatásban a kínvallatás, minél brutálisabb és elrettentöbb nyilvános kivégzések amik egyszerre szolgálták a közszórakoztatást és az elrettentést, söt ma is vannak helyek a világon ahol ez bevett szokás.
Más kérdés hogy nyugaton meg átestek a ló túlsó oldalára és szadista rablógyilkosok ülnek 10 évet talán sok esetben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...