Jussát várja a vaják a The Witcher-játékokban is

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 6.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogyan azt sejteni lehetett, a The Witcher-sorozat első évada nem múlt el nyomtalanul a játékok világában sem; a The Witcher 3-mal többen játszanak, mint a megjelenése óta bármikor, ráadásul megérkeztek az első modok is a témában.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Netflix-féle sorozatnak hála újra erőre kapott a The Witcher 3: Wild Hunt, amit egyébként a tegnapi napon egyszerre 103 329 ember játszott csúcsidőben a Steamen, túlszárnyalva ezzel a megjelenéskor mért 92 268 játékost.

Az elmúlt napokban azonban itt nem álltak meg a fanok, ugyanis elkezdtek szállingózni az első rajongói modok, amelyek a sorozatnak állítanak emléket. Közülük is talán érdemes kiemelni Hubert Wiza kiegészítését, mely a The Witcher: Enhanced Editionben cseréli le Dandelion The New Narakort Inn-béli előadását a sorozatból ismert Toss a Coin to Your Witcher című számra. Az alkotás ingyen tölthető a Nexus Mods oldaláról.

Ha pedig valakit a sorozat inkább a látványvilágával, mintsem a hangzásával fogott meg, akkor annak érdemes lehet egy próbát tennie a Henry Cavill and Anya Chalotra címre keresztelt moddal, mely - nem túlságosan meglepő módon - Geralt és Yennefer kinézetét alakítja át a The Witcher 3: Wild Huntban a sorozatban látott ábrázolásnak megfelelően.

Ami a sorozatot illeti, az első évad után sajnos jókora pihenőt kapunk, ugyanis a már garantáltan érkező folytatás premierje csak 2021-re várható.

15.
15.
VoidPancake
#6: Lehet vírust csempészni modokba, csak azért mert még nem találkoztál vele, lehet. Ettől függetlenül a Nexus biztonságos, évek óta foglalkozok Skyrim és egyébb játékok modolásával, iszonyat mennyiségű fájl letöltése után se kaptab be egy vírust sem.
14.
14.
kryszisz
#12: Szerintem jó. Nagyon.
13.
13.
Falcon
Én is elkezdtem jo a sorozat es a játék is ez nagyon ritka örülök hogy igy profitálnak egymás sikeréből
11.
11.
wolfwarrior
Kár, hogy csak magyar szinkronnal játszom az elsőt..
9.
9.
Neo1989
A Witcher 3 egy kortalan klasszikus ami vastagon benne van a videojáték történelemben. Bár nyilván ez jelenleg inkább a sorozatnak köszönhető.
Am a fenti számot már én is hülyére hallgattam.
8.
8.
Ooorky
#5: Nana, voltak már vírusos játékok is Steam-en.
7.
7.
godach
#1: Semmi külső modifikációt nem használok. Több oka is van, tudnék érvelni mellette de a legfőbb és most őszinte leszek, a saját hülyeségem.
6.
6.
#2: Egy mod nem program, amit futtatsz a a gépeden, hanem legtöbbször textúra, hang és egyéb file, ami nem futtatható magában és így nem is tud vírusos lenni. Most pl kicseréltem a Fallen Order-ben a főhős kinézetét. Sok bajom nem volt az eredetivel sem, de találtam egy olyan ruha szín + arc/haj kombót, hogy úgy néz ki Cal, mint Kyle Katarn, ami nagy nosztalgia és valamivel kevésbe rajzfilmes így a karakter. Ezek a file-ok textúra képek, valamint modellek és nem tudnak vírusosak lenni. Vagy mint az indításnál lévő kb 20 másodperces videó kihagyása is csak sima .ini fájl szerkesztés, de indításnál nem kell megvárni egy hosszú EA- Lucasfilm - Respawn videót. Így katt után kb 10 másodperccel játékban vagy és nem kell vagy fél percet pillázni. Fénykard egyéni színezés mod is csak RGB számok átírása. Nem kell félni ezektől, nem tud vírusos lenni.
5.
5.
0Hagyma0
#2: Általában a modok tiszták.
Én nagyon sok modot addont használok sok játékhoz.
A legmegbízhatóbbak egyébként (szerintem) a Steam műhelyben található alkotások, de van elég sok oldal, ami a modokkal foglalkozik, ha ezekről töltöd le a modot, akkor minimális a veszély.
A nexusmods honlap ilyen, ahol kb 1000 játékhoz lehet találni több ezer (vagy tízezer) módosítási lehetőséget.
De ott a www.gtainside.com, vagy a www.curseforge.com . De nagyon sok megbízhatónak mondható oldal van.
3.
3.
sirdani
Csak olyan modokról írunk, amik eléggé népszerűek és felkapottak ahhoz, hogy a vírussal kapcsolatos dolgok addigra kiderüljenek, mire itt az oldalon olvashattok róluk. Emellett pedig a Nexus Mods oldala relatíve biztonságosnak számít.
2.
2.
Anti4730
Azt szeretnem kerdezni, hogy ezek a modok altalaban tisztak, tehat nem virusosak?
1.
1.
Tessék, Godach, moddolhatod a wicsredet! Nekem új infó volt, hogy nem moddolsz semmit. Miért?

A videóhoz: Korábban láttam külföldi oldalon, szerintem jópofa. Én bírom ezeket a szerelem projekteket, meg azt, hogy egy 2007-es játékot moddolnak most emiatt. És mivel én bírom a moddolást is (bizonyos mértékig), amikor legközelebb elkezdem a trilógiát, akkor ez a mod tuti benne lesz az 1-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...