Magyar fejlesztésű FMV-játék a Hijacker Jack

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Androidra már megjelent, és hamarosan iOS-re is megérkezik a Hijacker Jack, amely a magyar illetőségű New IDEA Games legújabb fejlesztése. A játék valódi filmfelvételeket vonultat fel, amiket valós időben irányíthatunk.

A SOV és a SOV II után új játékkal rukkolt elő a magyar New IDEA Games. A Hijacker Jack is egy FMV-alapú játék, vagyis a körítésről valódi videofelvételek gondoskodnak, amelyeket valós időben irányíthatunk.

A magyar nyelven is játszható fejlesztés egyelőre csak Androidra érhető el (ott több mint 75 ezer letöltésnél jár), 2020 második negyedévében viszont iOS-re is kijön, továbbá más platformokkal is számolnak a srácok.

A Hijacker Jack Halla Viktor, a New IDEA alapítójának egyszemélyes projektjéből nőtte ki magát, a videófelvételekhez szükséges forgatási munkálatok négy helyszínen - a Fülöp-szigeteken, Máltán, Angliában és Magyarországon - zajlottak, amelyek során profi színészek, kaszkadőrök és speciális effektekkel foglalkozó szakemberek is együttműködtek a csapattal. 

A játék során a döntéseink befolyásolják a játékmenetet és a főszereplő fejlődését, ezenkívül közelharc, lövöldözés, parkouros menekülés és autósüldözés is vár ránk. A történetnek négy különböző befejezése van, és Jack történetét meséli el, aki egyik napról a másikra válik dúsgazdag influenszerré, amikor is az élete veszélybe kerül.

3.
3.
Nagy okosságnak tűnik. Lehet kipróbálom, jók a vélemények róla play-en. Irányításról ott is szó van, de bármilyen ötletet szívesen vesznek a készítők bárkitől, csak mivel ilyen cuccot még nem csinált senki, nincs egy kiforrott jó irányítási rendszer hozzá. FMV Játék. Amikor bejöttek a CD olvasók a PC-k-be, ez volt a technológia csúcsa, nem volt tovább grafikában. Multimédiás játékok, meg anyám fasza. :')
2.
2.
Daniel21
#1: Ki próbáltam - meg bántam.
Az irányítás valami nagyon k@ki sajnos! :/
+ ha nem prémiumos verziód van, nézheted végig a kis bejátszásokat újra és újra, akárhányszor csak game over... Frusztráló!
A hirdetésekről nem is beszélve. :c

Ui: nagyon rossz ez a komment rendszer. :(
1.
1.
Daniel21
Ki próbáltam - meg bántam.
Az irányítás valami nagyon k
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...