DOOM Eternal - nem lesznek mikrotranzakciók

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 27.
  • Hír
Link másolása
A DOOM Eternal kreatív igazgatója a félreértések elkerülése végett leszögezte: habár az FPS-ben lesznek feloldható kozmetikai kiegészítők, ezeket csak a játékbeli teljesítményünkkel nyithatjuk meg.

Az előző felvonáshoz hasonlóan az új DOOM-ban sem lesznek mikrotranzakciók, a játékban található kozmetikai - tehát a játékmenetet nem befolyásoló - kiegészítőket kizárólag a játékbeli teljesítményünk segítségével oldhatjuk fel. Ezt Hugo Martin, a DOOM Eternal kreatív igazgatója erősítette meg egy Facebook-kommentben.

"Az Eternal egy 60 dolláros játék, nem free-to-play, és nem is mobilos cím - egy teljes élményt adunk át nektek, ahol nincs játékbeli üzlet, pont úgy, ahogy arra számítanátok. A skinek XP segítségével történő feloldása az élmény része, ha úgy tetszik, de akár figyelmen kívül is hagyhatjátok."

A DOOM Eternal március 20-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig Nintendo Switchre is befut. A mai napon már foglalkoztunk a játékkal, a démonokról és a sugárkövetés támogatásáról szóló cikkünket erre találjátok meg.

5.
5.
Neo1989
#3: Így van, ezt maguk az alkotok erősítették meg.
2.
2.
cyberstaker
Lehet még ez a játék ennél is faszább? :D
1.
1.
pjoco
Helyes. Kifizetve. Várom a márciust!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...