Temtem - mik a tervek 2020-ra?

  • Írta: gorien
  • 2020. február 26.
  • Hír
Link másolása
A Crema fejlesztőcsapat Pokémon ihlette játéka, a Temtem, egyre inkább körvonalazódik. A csapat nemrég osztotta meg, hogy mit tervez elérni a korai hozzáférésben lévő játékban az elkövetkező egy év folyamán.

A spanyol Crema csapatának ambiciózus projektjét, a Pokémon-sorozat ihlette, a Temtem egy sikeres Kickstarter-kampányt követően idén januárban lépett a korai hozzáférés fázisába.

Noha a felszínen csak egy Pokémon-utánzatnak tűnhet, azt vegyük hozzá, hogy MMO-nak készült, tehát furcsa kis állatkáinkat számos más játékos lényei ellen vethetjük majd be, miközben felfedezzük ezt a színes világot.

A Crema a saját oldalán osztotta meg, mit terveznek 2020 folyamán beépíteni a játékba. A tavaszi frissítés főleg a közösségi funkciókra koncentrál majd a rangsorolt meccsekkel, a játékbeli chatlehetőségekkel és klubmenedzsmenttel.

A nyári és az őszi frissítés új szigeteket ad hozzá a játékhoz, valamint összesen 50 újfajta temtemet – plusz az első mitikus besorolásút is. Emellett bajnokságmód, achievementrendszer és még játékbeli, díszíthető ház is várható. Ezek a tervek persze még nem kőbe vésettek, hiszen minden fejlesztés során adódhatnak előre nem várt események – de jó látni, hogy a Crema mennyire eltökélt a Temtem tökéletesítésében.

Az early access alatt a Temtem csak PC-n játszható, de megjelenés után a csapat Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is tervezi kiadni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...