Outriders - séta Enoch tájain

  • Írta: szlav
  • 2020. március 1.
  • Videó
Link másolása
Új előzetessel jelentkezett a PAX Eastről a People Can Fly csapata, ezúttal a legújabb kooperatív lövöldéjük, az Outriders helyszíneit ismerhetjük meg. Enoch katasztrófa sújtotta bolygója egyszerre gyönyörű és kísérteties.

Habár az Outriders megjelenésére még bőven várnunk kell, a marketinggépezet beindult, a People Can Fly és a Square Enix pedig csak úgy szórják magukból a látványosnál látványosabb videótartalmakat. Néhány hete jobban is megismerhettük a szerepjátékos elemeket, a legendás fegyvereket és a játék kasztjait, a Pyromancerrel pedig intimebb találkozásunk is volt néhány napja, ma azonban maga a világ, Enoch különös bolygója került terítékre.

A Frontiers of Enoch című előzetes ugyan nem túl beszédes, de a közhelyek szerint egy kép többet ér ezer szónál is. A látványra márpedig nem lehet panaszunk, hiszen ebben a sci-fi álomvilágban ugyanúgy megtaláljuk a zöldellő tisztásokat és a titokzatos erdőket, mint a szikár sivatagokat, a jeges pusztákat vagy a titokzatos energiák által szétmarcangolt völgyeket.

Az Outriders az idei év végén, az ünnepek környékén kerül boltokba. A PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók mellett a játék megjelenik a Sony és a Microsoft következő generációs konzoljain is.

1.
1.
Stony
Szerintem jó lesz! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...