Warface - máris egymillió játékos a Switchen

  • Írta: gorien
  • 2020. március 29.
  • Hír
Link másolása
A már hétéves, co-op akcióra kihegyezett Warface egy hónapja jelent meg Nintendo Switchen, azóta pedig elérte az egymillió játékost. A népszerűségének az is kedvez, hogy a Switch nem bővelkedik FPS-ekben.

Alig több mint egy hónapja annak, hogy az eredetileg 2013-ban megjelent Warface a Nintendo Switchen is tiszteletét tette, máris elérte ott az egymillió játékost. A free-to-play lövölde a Crysis-sorozatot is készítő Crytek alkotása, és a modern hadviselésre helyezi a hangsúlyt. A játékot a CryEngine hajtja meg, ez az első ilyen motorral futó alkotás, ami megjelent a Switchen.

A milliós mérföldkő elérésének bejelentése mellett a csapat néhány további infót is megosztott a játékról. Ezek szerint majdnem félmillió PvP-meccset vívtak már a Warface-ben a nintendósok, de a PvE és a Special Operations játékmódok a legnépszerűbbek. A játékosok eddig összesen 83 ezer napnyi játékidőt öltek bele.

A nyáron egy nagyobb frissítés is érkezik, amely minden konzolon egyszerre startol, de erről a készítők többet egyelőre nem árultak el.

2.
2.
Guba32
Megnéztem,inkább megvárom a Vigort,hátha...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...