Magic: The Gathering - Godzilla is színre lép

  • Írta: szlav
  • 2020. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb kártyaszettel bővül a Magic: The Gathering hatalmas kártyakészlete, az új csomag azonban egészen rendhagyó lesz. Az Ikoria: Lair of Behemoths a Magic világának leghatalmasabb lényeire fókuszál, de színre lép a szörnyek királya is.

A Wizards of the Coasts ezúttal tényleg túltett magán. Az Ikoria: Lair of the Behemoths expanzió bejelentésekor megígérték, hogy hatalmas szörnyetegeket hoznak a Magic: The Gathering univerzumába, arra viszont mi sem gondoltunk, hogy a csomag élén a kaijuk ősapja, maga Godzilla áll majd. Márpedig a Wizards csapata lepaktált a Godzilla IP-t őrző Toho stúdióval, így a hatalmas gyíkszörnyeteg mostantól a hivatalosan is a kánon részét képezi, mégpedig egy 7/3-as legendás lap formájában.

A kártyaszett nem csupán a játék eredeti, papíralapú változatához érkezik, megtaláljuk azt a Magic: The Gathering Arena és a Magic Online felületein is.

1.
1.
Split
Az eddig annyira koherensnek tűnő világ számomra itt vált a földdel egyenlővé. Jöjjön ide is a Deadpool, az az eladható most...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...