Mozgásban a rajongói Alien-játék

  • Írta: szlav
  • 2020. április 5.
  • Videó
Link másolása
Az Alien: Hope for the Future egy aprócska, egyszemélyes rajongói projekt, ami A bolygó neve: Halál előzménytörténetét készül elmesélni. A sztoriközpontú túlélőhorror most egy rövid előzetessel jelentkezett.

Korábban már szót ejtettünk Ilapagokc egyszemélyes projektjéről, az Alien: Hope for the Future-ről, a rajongói alkotás fejlesztése pedig azóta sem állt le. Reméljük, hogy a Disney, akik a 21th Century Fox felvásárlása óta a franchise tulajdonosai, a továbbiakban sem lövik le a játékot, hiszen nyilvánvaló, hogy annak készítője a szívét-lelkét beleöntötte a fejlesztésébe.

A klasszikus túlélőhorror-elemekkel operáló játék a második Alien-film, A bolygó neve: Halál eseményei előtt játszódik, mégpedig a Hadley's Hope kolónián, amely, amint tudjuk, hamar a xenomorphok martalékává válik még Ripley érkezése előtt. A játékos is az egyik gyarmatosító bőrébe bújva élheti át az eseményeket, így minden eddiginél részletesebb képet kaphatunk a kolónia bukásáról.

Már a korai gameplay jeleneteket látva is nyilvánvalóvá válik, hogy a Hope for the Future valószínűleg nem veheti fel a versenyt az olyan AAA-kategóriájú címekkel, mint például az Alien: Isolation, de az igyekezet mindenképp becsületet érdemel. Annál is inkább, mivel a fejlesztés nem kerülhet piaci forgalomba, így az elkészült produktum mindenki számára ingyenes lehet majd.

8.
8.
Kisjack241
Épp pár hete toltam ki újra az isolationt nightmare módban, hát sokadszorra is nagyon para és nagyon nehéz volt :)
6.
6.
kryszisz
#3: Valve-t ebből a szempontból (is) nagyon bírom és tisztelem, rengeteg olyan HL2 mod-al játszottam, ami igényesebb volt szerintem, mint sok játék amiért pénzt kérnek. A Black Mesa felkarolásáért pedig főleg külön köszönet nekik. Plusz a 2 megkezdett "Half life 3" projekt is simán folytatódhat, holott úgy hallottam, hogy az Alyx vége kvázi bejelenti Freeman hivatalos visszatérését, ergo A hl3-at. Bár emiatt a 2 csapat most lehet eszi a kefét rendesen:D Mindenesetre jófejség tőlük na:)
4.
4.
Ooorky
#3: Pl. Hunt down the freeman? :D
2.
2.
ribizly
Azért mennyire király, hogy manapság rengeteg játékban motion capture-rel csinálják az animációkat. Annyira nem hiányoznak ezek a darabos mozgások.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...