Mozgásban a rajongói Alien-játék

  • Írta: szlav
  • 2020. április 5.
  • Videó
Az Alien: Hope for the Future egy aprócska, egyszemélyes rajongói projekt, ami A bolygó neve: Halál előzménytörténetét készül elmesélni. A sztoriközpontú túlélőhorror most egy rövid előzetessel jelentkezett.

Korábban már szót ejtettünk Ilapagokc egyszemélyes projektjéről, az Alien: Hope for the Future-ről, a rajongói alkotás fejlesztése pedig azóta sem állt le. Reméljük, hogy a Disney, akik a 21th Century Fox felvásárlása óta a franchise tulajdonosai, a továbbiakban sem lövik le a játékot, hiszen nyilvánvaló, hogy annak készítője a szívét-lelkét beleöntötte a fejlesztésébe.

A klasszikus túlélőhorror-elemekkel operáló játék a második Alien-film, A bolygó neve: Halál eseményei előtt játszódik, mégpedig a Hadley's Hope kolónián, amely, amint tudjuk, hamar a xenomorphok martalékává válik még Ripley érkezése előtt. A játékos is az egyik gyarmatosító bőrébe bújva élheti át az eseményeket, így minden eddiginél részletesebb képet kaphatunk a kolónia bukásáról.

Már a korai gameplay jeleneteket látva is nyilvánvalóvá válik, hogy a Hope for the Future valószínűleg nem veheti fel a versenyt az olyan AAA-kategóriájú címekkel, mint például az Alien: Isolation, de az igyekezet mindenképp becsületet érdemel. Annál is inkább, mivel a fejlesztés nem kerülhet piaci forgalomba, így az elkészült produktum mindenki számára ingyenes lehet majd.

9.
MűszálasLőrinc
#2: Azert van mert tonna szam vehetok meg a mozgas libraryk.

A darabos mozgas es a kezi animacio nem jarnak egyutt.
A darabos mozgas a rossz animator hibaja.
Vagy a szar animacios rendszer hibaja mert az animok lehetnek jok ha szar hajtja meg, szar lesz.
Szerintem trexet se lehet mocapelni meg is faszaul mozognak a vasznon.
8.
Kisjack241
Épp pár hete toltam ki újra az isolationt nightmare módban, hát sokadszorra is nagyon para és nagyon nehéz volt :)
6.
kryszisz
#3: Valve-t ebből a szempontból (is) nagyon bírom és tisztelem, rengeteg olyan HL2 mod-al játszottam, ami igényesebb volt szerintem, mint sok játék amiért pénzt kérnek. A Black Mesa felkarolásáért pedig főleg külön köszönet nekik. Plusz a 2 megkezdett "Half life 3" projekt is simán folytatódhat, holott úgy hallottam, hogy az Alyx vége kvázi bejelenti Freeman hivatalos visszatérését, ergo A hl3-at. Bár emiatt a 2 csapat most lehet eszi a kefét rendesen:D Mindenesetre jófejség tőlük na:)
5.
Kawada
#4: Szerintem egy jó kis VR címben gondolkodik, ami nem valami Epic féle szutyok exkluzív, hanem csak egy 3-400.000 Ft-os headsetet és egy fél millás gépet igényel. :)
4.
Ooorky
#3: Pl. Hunt down the freeman? :D
3.
crytek
#1: Disney eddigi lépései kapcsán: Hagyják hogy a srác eljusson a finish-ig és aztán kapja a felszólítást hogy tipli. Bezzeg ha a Valvenál lennének az alien jogok még ők maguk ki is adnák ... (lásd half life dolgok)
2.
ribizly
Azért mennyire király, hogy manapság rengeteg játékban motion capture-rel csinálják az animációkat. Annyira nem hiányoznak ezek a darabos mozgások.
1.
MűszálasLőrinc
"továbbiakban sem lövik le a játékot, hiszen nyilvánvaló, hogy annak készítője a szívét-lelkét beleöntötte a fejlesztésébe."
Ez a nintendo-t se zavarta egyik rajongói projectnel sem.
Most, hogy beütött a szar simán megléphetik.
Vagy adnak egy ki szs-t a faszinak és kiadjak olcsó pénzért.
Az utobbi lenne a kevésbé gáz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...