Port Royale 4 - megvan a dátum, indul a béta

  • Írta: szlav
  • 2020. április 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Idén nyáron valószínűleg egyikünk sem fog a Karib-szigeteken nyaralni, de nem is bánjuk, hiszen a Port Royale 4 a virtuális térben pótolja az élményt. A bétateszt már elindult, és befutott a pontos megjelenési dátum is.

A Kalypso Media és a Gaming Mind Studios párosa újabb életjelet adott a Port Royale 4 felől, mégpedig nem is akárhogy! Egy hangulatos előzetes segítségével bemutatták, hogyan is festenek majd a gyönyörű trópusi kolóniák és a vitorlás hajók ádáz csatái a hömpölygő hullámok közt. A trailer végére még egy dátumot is biggyesztettek, így megtudhattuk: szeptember 25-én vehetjük kézbe először a körökre osztott stratégiai játék teljes változatát.

A legnagyobb rajongók azonban akár már ma belefoghatnak a kalandokba, a nagy bejelentéssel párhuzamosan ugyanis elindult a játék zárt bétája, melyhez hozzáférést a játék előrendelői kapnak. A korai változat az oktatómódot, a teljes spanyol kampányt és a Free Mode-ot tartalmazza majd, melyben egyelőre szintén csak a spanyolok oldalán vehetünk részt. A teljes játék egyébként összesen négy nemzetet, az angolokat, a franciákat és a hollandokat is játszhatóvá teszi majd, s mindegyik frakció más-más egységekkel, eltérő játékstílussal és önálló egyjátékos kampánnyal érkezik.

1.
1.
Normen1976
Hohóóóóó ez remek hír. Az egyik nagy kedvencem volt. REmélem jól sikerül majd. Tuti vétel egyenlőre )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...