Jedi: Fallen Order - megérkezett a New Game+

  • Írta: szlav
  • 2020. május 5.
  • Letöltés
Link másolása
A nemzetközi Star Wars-nap alkalmával jókora frissítést kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order is. Hosszas várakozás után végre megérkezett a New Game+ és egy kihívásokkal teli tréningmód, de kaptunk néhány kozmetikai extrát is.

A novemberi premierje óta nem sokat hallatott magáról a Star Wars Jedi: Fallen Order. A Respawn Entertainment szerencsére nem felejtette el teljesen a remekül sikerült akció-kalandjátékát, így május 4. alkalmával az megkapta az első komolyabb tartalmi frissítését - jobb későn, mint soha. Épp elég idő telt el a megjelenés óta, hogy újra nekivágjunk Cal Kestis kalandjainak, a legújabb update pedig erre minden okot meg is ad.

Már jó ideje vártuk, de végre megérkezett a New Game+, amely segítségével ismét végigszaladhatunk a történeten, ezúttal azonban már az összes megszerzett kozmetikai extra birtokában. Megnyílik ezen felül a Meditation Training is: ezek komoly kihívást tartogató harci arénák, melyekben fokozódó nehézség mellett küzdhetünk meg a játék legveszélyesebb ellenfeleivel. A Create-A-Challenge hasonló kihívásokat tartogat, itt azonban mi magunk állíthatjuk össze a ránk törő ellenfelek kombinációit. Végül pedig a kozmetikai extrákról: az ingyenes frissítés új festésekkel és kosztümökkel látja el BD-1 és Cal ruhatárát - a videó végén is látható inkvizítorszerkó mindenképp megér egy misét.

3.
3.
Brenor
Egy fizetős story dlc-nek nagyon örülnék, ahol mondjuk egy sith inkvizitor bőrébe bújva vadásznánk jedikre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...