Cirire fókuszálhat a következő The Witcher-játék

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 18.
  • Pletyka
Link másolása
Miközben a CD Projekt RED teljes gőzzel hegeszti következő játékát, a Cyberpunk 2077-et, azért nem felejtették el a witcherek univerzumát sem. Egy most megjelent interjúból kiderült, hogy szívesen látnák a folytatásban Cirit, mint főhősnő.

Holnap lesz ötéves a The Witcher 3, és többek között ennek örömére elbeszélgettek a VG247 munkatársai a CD Projekt RED íróival. Azt eddig is tudtuk, hogy a Cyberpunk 2077 után ők szívesen elkészítenék a következő The Witcher-játékot, most azonban arra is fény derült, hogy a lehetséges folytatásban szívesen tennék meg Cirit a protagonistának. 

Jakub Szamałek, az egyik vezetőíró így válaszolt, amikor megkérdezték tőle, hogy szívesen folytatná-e a The Witcher-széria sztoriját Cirivel a főszerepben:

"Igen, nagyon is. Sajnálom, hogy nem tudtuk egy kicsit jobban felfedezni Ciri múltját. Ő egy elképesztően komplex és összetett karakter. Egyértelmű okok miatt - hiszen a játék kétharmadában el van tűnve - nem kapott annyi rivaldafényt, amennyit mi, az írók szerettünk volna neki. De hát ez pont olyasmi, amire talán még visszatérünk a jövőben."

Persze ezt a mondatot nem vehetjük még hivatalos bejelentésnek, de attól még pletykának nem utolsó. Valamint felveti azt az érdekes kérdést: nektek a The Witcher-sorozat egybeforrt Geralt nevével, vagy nem zárkóztok el egy olyan kalandtól sem, ahol az ifjú vajáklány lenne a játékos által irányított karakter? Azt hiszem, akik olvasták a könyveket, azoknak ez a lépés nem is lenne annyira elképzelhetetlen.

21.
21.
Őrnagy
Úgy olvastam : Cicire.
20.
20.
#19: Ugyan úgy kirak a rétre, mint a többi befejezésnél, csak máshova. Asszem oda, ami az utolsó jelenet volt. Amúgy a W3-ban nem kell annyira sokszor, direkt felháborítóan rosszul intézni a dolgokat, mint a Mass Effect 2-ben, hogy ide eljuthass. Elég, ha csak egy dologban eltér a véleményed Ciri-nél, utána nem figyelsz oda és rosszul jön ki egy beszélgetés, az már két lehetőség. Nem kerestem most ki google-n hány pontot számol a játék, ahol el lehet érni a wicseres befejezést, vagy a "meghalós" változatot. Az uralkodónős az pedig ugye játékbeli döntés függvénye.

Túl sok részlet nélkül azt akarom ebből kihozni, hogy ha neked véletlenül úgy teljesülnek bizonyos szakaszok, mondjuk a tünde varázsló barlangját nem hagyod szétverni, mert egyszerűen a karaktered, vagy a saját véleményed az, hogy most ezt ne, akkor az egy elszúrásnak minősül. És megvan, hogy hány helyen kell a Cirinél elszúrni ahhoz, hogy a végén ne jöjjön vissza. Mivel nem olyan nyilvánvalóan működik ez, mint a ME-ben, hogy rányomsz a pirosra és direkt kretén vagy, illetve a játékban bizonyos döntések 30 óra gameplay után éreztetik magukat, simán lehetséges, hogy szerencsétlenül játszol és ez a befejezés jön be.
19.
19.
kryszisz
#13: Ohh, vágom, köszi.

#14: azt is most tőled tudtam meg, hogy Geralt is meghalhat, képben vagyok:D És akkor utána visszarak a játék egy korábbi mentési pontra, vagy ha valaki a kiegészítőkkel akar játszani annak előről/régebbi mentéstől kellett kezdenie? Mondjuk már a ME-ben sem nagyon értettem, hogy miért raktak bele ilyen opciót, de végülis suicide mission a küldetés neve vagy mi. Bár akinek úgy sikerült kihoznia ezt a befejezést, hogy mondjuk nem YouTube videónak szánta, az szerintem ne játsszon ilyen jellegű címekkel.
18.
18.
Gykrizsi
#3: Nekem amúgy működött az UC ezzel a felállással is, simán elképzelem, hogy így folytatódjon a sorozat.
17.
17.
Duken
#16: Ciriben az az érdekes hogy misztikus karakter, titokzatos. Hatalmas potenciál lenne még benne.
16.
16.
Gykrizsi
Simán jöhet, magukban a könyvekben is egyre nagyobb hangsúlyt kapott, mondhatni főszereplő lett idővel.
15.
15.
kamgecam
Jöhet! Ciri szimpi karakter volt számomra! Belevaló kiscsaj! :) Bár Geralt számomra minden mennyiségben jöhet. Nagyon eltalálta Sapowski a jellemét, érdekes összetett figura.
14.
14.
#13: Ja és ebben az esetben Geralt biztosan meghal. Ezt a befejezést semmi nem fogja alapul venni a jövőben, ahogy a Mass Effect 3-ba sem tudtad betenni azt a mentést, ahol meghaltál a 2 végén.
13.
13.
#2: Nem úgy van az a vég, hogy akkor Ciri meghal és nincs rá semmi bizonyíték, hogy meghalt. Csak nem jött vissza Geralt-hoz.
11.
11.
kryszisz
#9: Hát én most vagyok a 6. kötet felénél, ez alapján nemigen tudok elképzelni egy olyan Geraltot, aki elhanyagolná, vagy korlátozná Cirit, de hát gondolom nem véletlenül van benne ez a lehetőség a játékban:) nekem mindenesetre nem lenne szívem meghozni:D mindenképp király lenne a saját karakter, sőt továbbmegyek, nekem még az is beleférne, ha nem vajákkal kellene menni, de ugyanúgy a Kontinensen kalandozunk. És nem Witcher lenne a címe, hanem csak az alcímben jelenne meg, valahogy úgy, mint a Gothic 4-el tervezték eredetileg, tehát mondjuk "A Witcher tale" vagy ha ez félrevezető lenne, mert arra lehet asszociálni belőle, hogy witcher a protagonista, akkor legyen "A Continent tale" vagy valami hasonló.
10.
10.
manderel
Én örülnék neki. Ciri szimpatikus volt mindig is a játékokban. És egy szimpatikus, jól ismert karakterrel sokkal személyesebb és mélyebb sztorit kreálhatnak, mint egy friss belépővel, vagy egy magunk által kreált random karakterrel.
9.
9.
Mortis
#8: ha direkt rosszarcú antihős Geralt-ot játszol, akkor nem. pénzt kell elfogadni, nem adni Ciri-nek saját választási lehetőséget, hasonlók;ezek ugyanúgy valós lehetőségek egy Geralt kaliberű karakternek s ezért is olyan jó a Witcher 3.

Elfeledkeztek egy fontos dologról: Ciri OP mint a p*csa. ha csak nem előzményt csinálnának (ami hülyeség, mert azok maguk a könyvek) vagy ellőnék megint az amnézia/elveszett erő klisét, amit nem hiszem hogy bárki is akarna.
a legjobb mindenképpen sajátkészítésű karakterrel való kaland lenne: a CP a főpróba, utána hátha átveszik a Witcher-be.
5.
5.
Ganzer
4.
4.
Dízel
Mondjuk ez elég egyértelmű, mivel a witcher 3 arról szólt, hogy lezárja Geralt történetét és felvezesse Ciriét. Még iranyíthattuk is a szőkeséget. Szóval aki nem játszott a 3.al ez csak neki újdonság.
Ciri jöhet. :)
3.
3.
DarkLord
Ez kb. ugyanaz, lenne, mint, amikor az UC - ben Nathan helyét átvették a csajok, ami szintén jó játék volt, de mégsem Nathan. És nem egyenlő egy teljes játékkal, persze 10órás sztori játék stb.(mondjuk nekem a fekete csaj bejött mindig is Chloe). Kb. Ciri történetét is így tudnám elfogadni, hogy mégsem Geralt, de végülis egy jó játékot kerekíthetnek ki Ciri főszereplésével is, amiben meg tuti lenne visszaemlékezés és találkoznánk Geralt-tal is a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...