Nemsokára megkapjuk a PES 2020 EB-kiegészítőjét

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 20.
  • Letöltés
Link másolása
Az eredeti tervek szerint áprilisban jelent volna meg, azonban az utolsó pillanatban elhalasztotta a Konami a PES 2020 ingyenes kiegészítőjét, amelyet az Európa-bajnokság apropóján dobott össze. Most kiderült, nem kell olyan sokat várni rá.

Amikor a Konami bejelentette, hogy határozatlan ideig elhalasztja a PES 2020 EB-kiegészítőjének rajtját, nem igazán tudtuk, hogy mire számítsunk: egyrészt a cég kénytelen volt bezárni a japán irodáit a koronavírus-járvány miatt, másrészt magát az Európa-bajnokságot is áttették 2021-re, ami alapján akár az is benne volt a pakliban, hogy a DLC-t sem kapjuk meg idén.

Szerencsére ennyire azért nem vészes a helyzet, sőt jelen állás szerint a Konami szeretné, ha az ingyenesen letölthető csomag valódi EB-pótlék lenne, és június 4-én válik majd letölthetővé a PES 2020-tulajok számára. A kiegészítővel EB-meccseket, sőt komplett bajnokságokat játszhatunk majd, ehhez pedig kapunk 55 válogatottat, két új stadiont, valamint egy hivatalos kupát és labdát is. Jó lesz így vigasztalódni, ha már elmarad az év legfontosabb fociünnepe!

1.
1.
Gykrizsi
Király, úgy is benne van game passban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...