Mortal Kombat 11 - launch traileren az Aftermath

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 21.
  • Videó
Link másolása
Lassan már annyi előzetest kapunk a Mortal Kombat 11 DLC-jéről, az Aftermathről, hogy nem marad semmi meglepetés benne. Mindenesetre most megérkezett a launch trailer, hogy emlékeztessen: mindjárt újra bunyózhatunk.

Már tudjuk, hogy a Mortal Kombat 11 új kiegészítőjében a Robotzsarut összeeresztik a Végrehajtó... izé... a Terminátorral, lesznek benne barátságos "kivégzések" (bármilyen paradox módon is hangzik ez), és kaptunk egy kisebb bepillantást, hogy miként folytatódik majd a sztori.

Akinek esetleg ez még mindig nem lenne elég, akkor itt van a DLC hivatalos launch trailere, ami felpörget(ni hivatott) minket a május 26-án esedékes megjelenésre. A kiegészítő egyszerre válik elérhetővé PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen egyaránt.

10.
10.
pppfly
vapeciga,a very good e-cigarette site, There are many types of e-cigarettes in it,such as:Relx replacement pre filled pod 15 flavors 2ml 3pcs Chinese editionairistechvapeflyofrfwotofo
8.
8.
sloth
#4: ja, ha már robotzsaru, rakhatták volna ezt alá:
https://www.youtube.com/watch?v=hwmM_SZqGU0&feature=share
7.
7.
SLi
#6: a 2. kommentre ment volna a válasz sorry
6.
6.
SLi
#4: majd nézz már meg egy videót egy Mortal versenyről kik is a törzsközönsége ennek a játéknak
4.
4.
ennél okádékabb zenét alárakni, ki fszom a lead marketing ezeknél?
kibsznám mint macskáz szrni.
3.
3.
#1: Hat csak 40 euro bakker 3 karakterert meg oke lesz sztori, de akkoris az alap 60 volt... nem eri meg megvenni az alap jatekot mar tenyleg mikor megjelenik.
2.
2.
Nothing
#1: Tényleg egy ipari hulladék - zenének még a legnagyobb jóindulatal sem nevezném. Nem értem, miért eröltetik, amikor a legkevésbé sem passzol a témához. Szétbarmolják vele az igazi, misztikus, Mortalos feelinget.
1.
1.
A Fénybenjáró
Ez a gusztustalan rap zene az őrületbe kerget... viszont a dlc remeknek tűnik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...