Warframe - bemutatkozott a Heart of Deimos

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 4.
  • Letöltés
Link másolása
A TennoCon 2020-on bemutatkozott a Warframe következő ingyenes óriásfrissítése. A Heart of Deimos egy új nyitott zónával és a hozzá tartozó sztoriszállal, új frame-ekkel, irányítható mechekkel és átdolgozott bevezetőküldetésekkel érkezik.

Lezajlott a 2020-as TennoCon, a cybernindzsák legnagyobb éves dzsemborija, a Digital Extremes pedig idén is rengeteg újdonságot húzott elő a tarsolyából. Bemutatták ugyanis a Heart of Deimos névre hallgató következő expanziót, amely augusztus 25-én jelenik meg, a játék történelmében először PC-n és konzolokon egy időben. A Mars holdját egy jókora, nyitott zóna reprezentálja majd - ez lesz a Warframe harmadik nyílt területe.

A kiegészítő különlegessége, hogy bemutat egy új járműtípust, a Necramecheket. Ezzel gyakorlatilag a robotpáncélos karakterünk felölthet egy még nagyobb robotpáncélt, melynek extra tűzerejére valószínűleg szükségünk is lesz, miközben Deimos fertőzötteire vadászunk. További újdonság az úgynevezett Helminth Chrysalis System, melynek segítségével kicserélhetjük egy-egy frame képességeit.

Természetesen nem maradhatunk új páncél nélkül sem. Akik figyelemmel követték élőben a bejelentéseket, azok a Twitch-dropoknak köszönhetően bezsebelhették a Hydroid Prime frame-et - ehhez érkezett egyébként egy látványos előzetes is, amit lent mellékeltünk. A frissítés napján érkező Xaku ellenben egy teljesen új, és egyben igen különleges páncél, ezt ugyanis a Digital Extremes egy közösségi pályázat nyertese alapján alkotta meg. Az idei év során ezen felül még három további frame-re várhatunk.

Mindez persze első sorban a veteránok jussa, érdemes azonban megemlíteni, hogy az új játékosokra is gondolt a fejlesztőcsapat. A Warframe a rengeteg komplex rendszerének köszönhetően igen komoly tanulási görbével rendelkezik, az eddigi tutorialrendszer pedig igencsak elavult volt. A Digital Extremes ezt kiküszöbölve egy teljesen új bevezető élményt alkotott meg - az új introküldetések remélhetőleg sokkal gördülékenyebben és átláthatóbban vezetik majd be az újoncokat a cybernindzsák online világába.

3.
3.
szlav
#2: Teljesen igazad van, és köszi az észrevételt, a forrásként használt összefoglalóban volt a hiba, én pedig valóban évek óta nem játszottam a játékkal. :)
Úgy tűnik, hogy a Hydroidos téma csak egy Twitch-drop event volt, ingyen kiszórták azoknak, akik nézték a közvetítést.
2.
2.
drat576
A Hydroid Prime-os részt nem tudom hova tenni, 2017 óta létezik a Hydroid frame Prime változata, és pontosan így is néz ki ahogy a videóban is látható. Úgy látom a cikk írója sincs ezzel képben, persze nem is várható el, hogy minden játékot mélyen ismerje az illető, mindenesetre a most augusztus végén 3 évét betöltő Hydroid Prime-ról úgy írni mint új frame, elég vicces.
1.
1.
drat576
A plusz tartalom mindig jó, de sajnos egy ideje nem ez érezhető. A tényleges tartalom helyett néha pont a jól bevált elemek tűnnek el vagy válnak teljesen megkavarttá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...