Nagy-Britanniában a Playstation 3 nyert

  • Írta: Daks
  • 2007. március 27.
  • Hardver
Link másolása
Végre megérkeztek ez első EU Playstation 3 eladási adatok. A statisztikából megtudtuk, hogy a szigetországban az új Sony konzol startolt legerősebben.
Végre megérkeztek ez első EU Playstation 3 eladási adatok. A statisztikából megtudtuk, hogy a szigetországban az új Sony konzol startolt legerősebben.


A toplista összeállításához a megjelenés pillanatát követő két napot számolták az erre felkért szakemberek. Az Xbox 360-ból tavaly egy hétvége alatt 70 ezer darab fogyott, csúnyán kikapva a 105 ezer vásárlót megbabonázó Nintendo Wii-től. A Playstation 3 most jól odavert mindkettőnek ugyanis nem kevesebb, mint 165 ezer darab kelt el belőle az utóbbi pár napban.


Apró érdekesség azonban, hogy sokan nincsenek megelégedve a konzollal. Mára 1600 angol gamer döntött úgy, hogy két nap alatt végleg eleg lett a Playstation 3-ból és szeretne megválni tőle az eBay segítségével. A csere-bere oldalra szinte percenként pakolják fel a vadi új csomagokat, sokszor hatalmas árengedményekkel. A brit fiatalok aztán megérik a pénzüket :).

5.
5.
fojesz
5: azért 70 ezer darabnál jóval több volt, és nagyon gyorsan pótolták anno a készleteket.



9: annyira béna ez az egyoldalú megközelítés. A PS3-nak ugyanúgy vannak hátrányai, mint a Boxnak.



Másfelől szerintem nem baj, hogy nincs beépítve a gépbe a HDDVD, mivel a PS3 azért is olyan rohadt drága, mert benne van a több száz dolcsis BluRay olvasó. Az meg kifejezetten jó dolog, hogy ha a Microsoft tényleg támogatni fogja a BR-t, akkor a vásárló maga döntheti el, hogy inkább HDDVD vagy BluRay.
4.
4.
konzol7
Muhahahaha!!! :D:D:D

Hát így járt a Sony, meg is érdemli!!!
3.
3.
Daks
nekem ez a hirdetes tetszik:



15 Sony Playstation 3 Consoles (Job Lot Of 15)



Genuine UK Powerseller**Paypal Verified**No Reserve

£4,000.00
2.
2.
165e emberből nem mindenki lehet normális. Pontosan 1600 nem.. :)
1.
1.
Daveout
Ez teljesen 1értemlű volt! Európát jól megvárakoztatták japán barátaink...kiéheztek az emberek...és megjelenéskór máris rabolt rá mindenki aki megtehette. nemmellesleg HDTVt osztogattak a konzolok mellé! Aztán hazaértek a tehetós sznob angol népek és bekapcsolták...majd jött az első csalódás..mégsem olyan jó mint amit vártak..felmerül a kérdés: ezért vártunk olyan sokat??? K@pja be a sony azé is becserélem egy 360ra! Így gonolkodott eddig 1609 angol..és a létszám 1re csak nőni fog! Hajrá 360!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...