Három Yakuza-játék is kipróbálható Xbox One-on

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 3.
  • Akció
Link másolása
Amióta elérhető a Microsoft konzolján is a Yakuza-sorozat egy-két darabja, azóta Xboxon is elég nagy népszerűségnek örvend a franchise. Ennek örömére a hétvégén ingyenesen játszható három rész is a konzolon.

Ezen a hétvégén minden Xbox Live Gold- és/vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizető ingyenesen próbálhatja ki Xbox One-on a Yakuza 0-t, a Yakuza Kiwamit és a Yakuza Kiwami 2-t a Free Play Days keretein belül.

Az időzítés nem a véletlen műve, hiszen hamarosan érkezik a Yakuza: Like a Dragon a Microsoft konzoljaira is, így valószínűleg sokan szeretnének ráhangolódni a folytatásra, illetve lemaradást pótolni, ha még csak most ismerkednének a Yakuza-szériával. Valamint az sem kizárt, hogy egyeseknek a nemrég bejelentett élőszereplős Yakuza-film hozta meg a kedvét a játékok újratelepítéséhez.

4.
4.
crytek
#2: Igen pc-s ben is ottvannak. Nekem 2-án járt le és ma ismét engedte 300ft-ért megvenni..

Az e havi adagom amit terveztem: Halo 3 ODST (ez korábban nem volt a MCC-ben ha jól rémlik) és a Darksiders Genesis..más ugyse fog szerintem beleférni
2.
2.
godach
Egyébként (no offense) de az Ultimate előfizetőknek = Gamepass alapból elérhető, nem? Szóval ez a próba igazából csak a GOLD előfizetőknek számít.?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...