Pikmin 3 Deluxe - negyvenpercnyi gameplayt kapott

  • Írta: gorien
  • 2020. október 8.
  • Videó
Link másolása
Az egykor Wii U-n megjelent Pikmin 3 hamarosan a Nintendo Switchen is elérhető lesz. Kedvcsinálóként a fejlesztők negyvenpercnyi mozgóképet hoztak nekünk, ráadásul demó formájában is kipróbálhatjuk a játékot vásárlás előtt.

A 2013-ban megjelent Pikmin 3-ról a nyár végén derült ki, hogy a Nintendo Switchen is kipróbálja magát. A Deluxe-kiadás minden korábbi DLC-t tartalmazni fog, illetve egy kooperatív játékmódot is, amelyben az elejétől a végéig játszhatjuk egy baráttal az oldalunkon. A tegnapi Nintendo Treehouse alatt egy negyvenperces gameplayjel képviseltette magát a Pikmin 3.

Ha még ezek után sem tudjuk, mit gondoljunk a játékról (vagy az aranyos kis lakóiról), további jó hír, hogy a Nintendo eShopban már találhatunk is hozzá egy demót, hogy vásárlás előtt kipróbáljuk. Nemcsak, hogy a demóból a mentésünket továbbvihetjük a teljes játékba, de ha teljesítjük, akkor a Pikmin 3 Deluxe-ot már egyből az Ultra-Spicy nehézségen kezdhetjük.

A Pikmin 3 Deluxe október 30-án jelenik meg.

4.
4.
Ooorky
#3: Mivel szép nagy bukó volt a wiiU sajnos megteheti... Mondjuk Wind Waker HD-t is kiadhatnák végre.

+Jövőre 25 éves lesz a Pokemon, készíthetem a pénztárcámat :-(
3.
3.
Turley
#2: Igen enis nagyon szeretem, a pikmin széria underrated csúcs szerintem, ettől függetlenül nintendo részéről atom lustaság, hogy egy 13ban wii u ra megjelent játékra még egy minimális grafikai updatet se szántak. Kerültek bele minimálisan új tartalmak, de elbírt volna egy vizuális frissítést a cucc, hamar 60 euró és az életben nem lesz 45 alá akciózva
2.
2.
delphijos
#1: Az ilyenek miatt nem bántam meg a Switch-et. Jó móka.
1.
1.
Turley
Első ránézésre szerintem nagyon hülyeségnek tünik de fantasztikus játék, már csak emiatt is jó ötlet volt a demó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...