Elkészült az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: szlav
  • 2020. október 16.
  • Hír
Link másolása
Alig egy hónap múlva boltokba kerül az Assassin's Creed: Valhalla, így igen jó hír a Ubisoft mai bejelentése: megszületett az aranylemez, a játék hivatalosan is elkészült, így csúszással már biztosan nem kell számolnunk.

A Ubisoft az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 nyitócímének pozícionálta az új Assassin's Creedet, a jó hír pedig az, hogy vírusjárvány ide vagy oda, a montreali csapat időben elkészítette a grandiózus vikingkalandot. A stúdió Twitteren közölte a hírt, miszerint a premierre szánt végleges verzió elkészült, kinyomtatták az aranylemezt.

Biztosnak tűnik tehát, hogy nem kell semmiféle kellemetlen meglepetésre számítanunk a játék megjelenését illetően, Eivort irányítva már november 10-én fejszét ragadhatunk, ha a PC-s, PS4-es, Xbox One-os vagy Series X/S-es verziót választjuk. PlayStation 5-ön a konzol megjelenésekor, november 19-én jelenik meg a játék.

18.
18.
delphijos
#15: Az a gond hogy ezek nélkül pillanatok alatt végigrohanna az ember egy játékon. Régen a klasszik rpg-kben is dögivel megvolt ez, ugyan nem kraftotolás, hanem tonna random harc, mert elégtelen szinttel egyszerűen esélytelen volt továbbmenni. Ha nem lenne, akkor meg mindenki a rövidséget szidná. Az irgalmatlan meló lenne hogy egy teljesen lineáris játék ( csak mész előre, és minden ellenfelet “simán” legyaksz ) elég hosszú legyen. Vagy a másik lehetőség hogy minden egyes harc baromi nehéz....
17.
17.
KopyAti
#10: Sztem én is így leszek ezzel!
16.
16.
DragonBleacPiece
nekem ami elveszi a kedvem, az a folyamatos lootolás, mindig van a földön vmi csillogó zsák amire rákell nyomni, jobb lenne ha pl úgy kapnám a cuccokat, ahogy haladok előre a sztoriban, pl nemtom..kinyírok egy olyan vizslakutya akármi mitológiai nyestet, és megkapom a bundáját,de nem mint kilootolni való cucc, hanem feljön egy szöveg hogy ,,you have acquired the fur of the great weasel"
13.
13.
Hab
Mivel én csak az Origins óta kedvelem a sorozatot, ezért ezt a részt is nagyon várom.
10.
10.
NightViking_HUN
Én már nagyon várom. Engem pillanatok alatt beszippant majd a játék atmoszférája.
5.
5.
hedzsooo
#1: Persze, biztosan bug sem lesz benne 1db sem, ismerve a szeriat + az uborkaekat...;)
4.
4.
hedzsooo
#2: Enyhén sarkítottál bár lehet hogy közben meg tényleg van is benne valami! :D

En azert kivancsi vagyok ra annyira, hogy majd meglessem mit irnak rola azok akik majd jatszak most megjelenese napjatol kezdve... Aztan lehet beszerzem en is 1 ev mulva, ha annyira jonak fest majd
2.
2.
Slik
hat sok dolguk nem lehetett
texturak keszen voltak, jatekelemek es a harc is
egy ket uj szinkronhang, borito es kesz is van egy uj ac
1.
1.
patka21991
Kinyomtatták az arany lemezt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...