PlayStation 5 - ajándékok járnak a trófeáink mellé

  • Írta: szlav
  • 2020. október 20.
  • Pletyka
Link másolása
Örülhetnek a trófeavadászok, úgy tűnik ugyanis, hogy a PlayStation 5-ös játékainkban elért teljesítményeinkért kisebb ajándékokkal, profilképekkel és hátterekkel jutalmaz bennünket az új rendszer.

Néhány napja tüzetesebben is megvizsgálhattuk a PlayStation 5 kezelőfelületét, néhányan azonban felfigyeltek egy-két olyan apróságra, ami felett a legtöbben egyszerűen átsiklottunk. Az Mp1st szerkesztői kiragadtak néhány képet a Sony videójából, melyeket közelebbről figyelemre véve egy egészen érdekes új rendszerre bukkanhatunk.

Az új menürendszernek köszönhetően láthatóvá vált a Destruction AllStars néhány trófeája, a látottak alapján pedig úgy tűnik, hogy azok megszerzésével olyan apró kozmetikai ajándékokkal jutalmaz minket a rendszer, melyekkel személyre szabhatjuk a saját játékosprofilunkat. A Wreckognised névre hallgató trófeával egy avatárképet, a Rookie teljesítésével pedig egy új bannert oldhatunk fel. Érdemes kiemelni, hogy látszólag hagyományos trófeákról van szó, nem pedig platináról.

Hozzá kell tennünk persze azt is, hogy a Destruction AllStarts a Sony egyik platformexkuzívja, így elképzelhető, hogy nem minden játék támogatja majd ezt az új jutalomrendszert. Valószínű, hogy a multiplatformos címek fejlesztői a Sonyval együttműködve saját maguk dönthetnek majd arról, hogy felkínálnak-e hasonló ajándékokat - ez azonban jelenleg nem több, mint spekuláció.

A PlayStation 5 november 19-én kerül piacra Magyarországon.

11.
11.
NECROSMOKE
#1: Akkor sokan "meg gazdagodnának" mert a Ratalaika studió még jobban fel lendülne. Így is elárasztották a PS4 store 10 prc-1 órás platinákkal, amit akár 6X is ki lehet platinázni :D
10.
10.
adamsfamily
Ilyen régen 360-on is volt,ott az avatarokra lehetett megnyitni ruhákat,aztán kukázták is.
9.
9.
Zisten
#1: Szerintem az is megfeleő lenne, ha a játékhoz később érkező fizetős DLC-k árából engednének, ha előtte kiplatinázod a cuccot.

UI: de félek ezek elhoznák az őrült trófák korát, amiket néha 1-2 fejlesztő ki szokott találni. "Késelj le úgy valakit, hogy te egy repülőben ülsz és az áldozatod éppen egy pincébe aktivál egy ládát" :P
8.
8.
Zisten
Anno PS3on volt hasonló, ahol egyes trófeák után a PS HOME programba kapott az avatarunk egyedi Singstar ruhákat.
7.
7.
daenath
#1: Van mar ilyen, csak sajna nem minden orszagban erheto el!
https://www.rewards.sony.com
5.
5.
Daniel21
#4: trófeáktól akart az lenni :D
4.
4.
Daniel21
"hagyományos trófektól van szó..."
Kis elírási hiba. :3
3.
3.
Nothing
1.
1.
Yanez
Érdekes elképzelés. Platináért pedig járhatna mondjuk egy 10-15%-os ps store kupon. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...