2022-re csúszott az Avatar-játék

  • Írta: szlav
  • 2020. november 4.
  • Csúszás
Link másolása
A bejelentése óta nem sok hírfoszlány érkezett a The Division-csapat által fejlesztett Avatar-játékról, és sajnos a Ubisoft legújabb üzleti jelentése sem árult el sokat a projektről azon felül, hogy 2022-ig nem is érdemes a megjelenésre várnunk.

James Cameron következő Avatar-filmje csak 2022 decemberében kerülhet a vászonra, és nagyon úgy tűnik, hogy a Ubisoft felügyelete alatt készülő játékadaptáció sem fog sokkal korábban a boltokba kerülni. A franciák a legutóbbi üzleti jelentésük során elismerték, hogy a mozifilm csúszásának is van szerepe a videojáték késleltetésében, de mivel ezidáig jóformán csak pletykákat hallottunk a projekt felől, feltételezhetjük, hogy ezt nem bánják a fejlesztők sem.

A szóbanforgó üzleti jelentés szerint az adaptáció legkorábban csak a 2022-es első üzleti negyedévben, tehát valamikor április után kerülhet piacra, de mivel az alkotásnak erősen tie-in szaga van, nem lepődnének meg rajta, ha végül a film premierje környékére esne a megjelenés.

Ami pedig a Ubisoft többi játékát illeti, korábban már szó esett a Far Cry 6, illetve a Rainbow Six: Quarantine megjelenéséről is. A jelenlegi állás szerint mindkét cím a 2021-es üzleti év első felében, vagyis valamikor március után érkezik majd, ami leginkább azok számára lehet szomorú, akik február 18-ra várták az új Far Cry megjelenését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...