Új Worms-játék van készülőben

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Mindenki kedvenc Worms-sorozata folytatódik! Az örömhír egyetlen szépséghibája, hogy az új rész kizárólag kézikonzolokra, vagyis PSP-re és Nintendo DS-re készül.
Mindenki kedvenc Worms-sorozata folytatódik! Az örömhír egyetlen szépséghibája, hogy az új rész kizárólag kézikonzolokra, vagyis PSP-re és Nintendo DS-re készül.

A Worms-játékok gyártására specializálódott Team 17-et újabb rész fejlesztésére kérte fel a kiadó THQ: nevezetesen a Worms: Open Warfare 2 van készülőben, mely idén nyáron fog megjelenni a tervek szerint. Az új fegyverek, játékmódok és a négy ember számára biztosított online játék lehetősége mellett az új epizód várhatóan ismét 2D-s megjelenítést használ majd régi időket idézve.
9.
9.
Worms.. egy szó, mely felidéz bennem régi jó emlékeket: WxW, Shoppa.. hát igen, ez nem semmi.. Még a mai napig is játszanék vele, ha XP-n rendesen futna a WWP. Az Armageddon el sem indul. :| Van egy másik remek kis játék, és ez nem más, mint a Liero. Itt aztán végképp nem a grafika számít, hanem a remekre sikeredett játékélmény, egy jó társasággal megszórva.
8.
8.
skiz0
Halfer repül a kő, csak ki tudja hol áll meg.. :D

Szerintem is jöhetne PC-re egy újabb partygém, és nem feltétlen kellene 3Ds-nek lennie...habár szvsz a Worms 3D elég kula lett, de a Worms 4: Mayhem azzal a sok "rajztolt" grafikai elemmel, meg úgy ámblokk egészen faszás lett ;) De Armageddon ftw továbbra is :)

7.
7.
Halfer
Ha a haverok átjönnek még bizony a mai napig előkerül a Worms Armageddon, ami nem egy mai darab. Még most is kegyetlen hangulata van ha többen játszák :)

Kézikonzolon szerintem még most is át fog jönni a Worms hangulat, kövezzetek meg, de tényleg több értelmét látom arra.
6.
6.
fojesz
Nem szar az annyira, csak nem Worms. Nekem nagyon nem tetszettek az új részek, mert a hangulat annyira elveszett, hogy na.
5.
5.
logoffmeister
:-( mér nincs pc-re is? Már pedig nem ártana egy újabb darab.
4.
4.
Carbon
Miért szar a 3D-s Worms? Nekem nagyon tetszett... Úgy néz ki h nekem is lessz PSP-m szal ennek örülök
3.
3.
kenny22
az mind szép és jó h lesz új rész meg h végre rájöttek h a 3d-s worms az szar csak adják ki más platformokra is
2.
2.
fojesz
Én örülök továbbra is. :)
1.
1.
skiz0
Áhhh pedig már megörültem :( :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...