Valaki már streamelte a Cyberpunk 2077-et

  • Írta: szlav
  • 2020. november 23.
  • Hír
Számos játékáruházhoz már eljutottak a Cyberpunk 2077 első készletei, így bekövetkezett az elkerülhetetlen: valaki már meglovasított egy példányt, amelyet később el is kezdett streamelni.

Amíg a világ türelmesen várja december 10-ét, valaki már javában korzózik Night City utcáin. A nemzetközi launchra felkészülve lassan az összes játékáruházba megérkeznek a lemezes verzió készletei, ami hetekkel a megjelenés előtt mindig komoly rizikófaktort jelent egy sztoriközpontú játéknál.

Sajnos nem úszta meg a szivárgást a CD Projekt RED játéka sem, néhányan már most rátették a mancsukat a lemezes kópiára. Ezzel pedig fel kell készülnünk arra, hogy hamarosan szállingózhatnak majd a komolyabb spoilerek is. A minap például egy játékos már livestreamen is közvetítette a Cyberpunk 2077 első 20 percét, így arról is megbizonyosodhattunk, hogy a játék fut az első napi patch nélkül is.

A Cyberpunk 2077 december 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A konzolos játékosok PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X/S-en is hozzáférhetnek a játékhoz, melyhez jövőre érkezik a teljes értékű next-gen upgrade.

27.
NemecsekErno
Nem baj, vártunk már rá eleget. Ha valaki rá tudta rakni a mancsát, hát had játszon vele.
Akik előrendelték és megkapják 10.-én sem lesznek jobbak, csak "legálisan" fogják ugyanazt streamelni, a többség meg sopánkodhat, hogy milyen szemétség elspoilerezni a dologot.
Valakinek csak sikerült 2 héttel korábban elkezdenie.

Ha ez fáj, akkor a legjobb egy barlangba elbújni és oda rendelni a játékot, mert December 11.-én tele lesz a net spoileres videókkal, blogokkal meg screenshotokkal...
26.
KopyAti
#25: Nem vittem végig, csalódottságomban pikk pakk eladtam!
25.
Neotechtr
#24: Na, te már végig is vitted az AC: Valhalla-t? Hát sajnálom, ha csalódást okozott :)
24.
KopyAti
"A konzolos játékosok PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X/S-en is hozzáférhetnek a játékhoz, melyhez jövőre érkezik a teljes értékű next-gen upgrade."

Tehát akkor, ha jól értelmezem, nem butítottan jön jelen genre, mint az AC: Valhalla? Mert az akkora csalódás volt Ps4-Pro-n is grafikailag, hogy elmondani nem tudom!
23.
Neotechtr
Én már felhagytam a Cyberpunk anyagok nézegetésével, de nem a kifejezett spoilerveszély miatt, hanem a felfedezés élménye miatt. Pár napja volt lehetősége több youtubernek és magazinnak 16 órát játszani a játékkal és ezekkel a műsorokkal is tele van a youtube. Ehhez képest a gyerek által streamelt 20 perc nulla lehet... De már a youtube-os spoilermentes műsorokban is voltak új képsorok, tehát egy karaktert és egy történést már több videóban is mutattak és oké.... Én inkább a játékban vagyok ezekre kiváncsi menet közben, mint így, hogy ha találkozok a karakterrel, akkor tudjam, hogy mi lesz. Aztán hiába érdekel a téma, egyik adást sem néztem végig és max a launch trailert nézem meg - de már azt sem biztos.

Csak egyszerűen várom a megjelenést.
22.
Morv
#20: Alapvetően egyetértek, a készítők is mutattattak részleteteket a játék elejéből, sőt a közepéből is, igaz ott felhívták rá a figyelmet, hogy spoileres lesz. A mostanival az a problémám, hogy más tartalomgyártók megnézik és olyan címmel és thumbnaillel töltik fel a videót, vagy olyan címmel írnak cikket ami elspoilerezi a játékot és ezt sokkal nehezebb elkerülni, mint konkrétan nem nézni meg egy tartalmat.
21.
Chrysh
#6: Itt van két busz, ami viszonylag egy vonalon halad egy apró kitérővel és egy csoport vak ember velem együtt felszállt az egyikre. Az egyik vak épp azt mondogatta, hogy tényleg van ez a két busz és kis kitérővel mindkettő ugyanarra a végállomásra ér el, csak-és itt viccesen elszólta magát- nem látta, hogy melyik buszra szálltak fel. Erre a másik vak odakiáltott, hogy: Azért nem láttad mert vak vagy bazdmeg!

Mindenki feszengett a buszon, de a vakok és mellettük én majd meghaltam a röhögéstől, és egyéltalán nem érezték sértőnek, hogy gúnyolódnak a defektjükön

Ezt kéne az ilyen PC patkánykáknak is megérteni, hogy nyugodtan álljon ki a saját érdekeiért, de ne kezdjen el szenteskedni más nevében is. Hisz a kommentek között is írták, hogy ezt a transznemű, nem jó hangbeállítás dolgot, néhány transznemű pont lesz*rja.
20.
delphijos
Nem arról van szó hogy pártolnám az ilyet, de ezt a spoiler dolgot nem értem. Nem a világ összes megjelenitőjén ment a stream hogy önkéntelenül is belenéz az ember. Egy csomó játékból van gameplay videó hivatalosan megjelenés előtt. Ha nem akarom nem nézem meg. Ennyi. Ez is olyan.
19.
Macifasz
Én kimondottan rühellem, ha valaki szánt szándékkal elspoilerezi egy játék adott pillanatait (mai napig állkapcson tudnám térdelni azt, aki kiszivárogtatott dolgokat a The Last of Us Part II kapcsán), de ebben az esetben úgy gondolom, hogyha egy 100+ órás (feltehetőleg 100+ órás) open world játékot el lehet spoilerezni egy 20 perces gameplay-el (főleg az első 20 percével), akkor az az open world játék nem jó. De mindettől függetlenül, remélem nemcsak, hogy elveszik a delikvenstől a feltehetőleg sajtó páldányát, de még szépen meg is csapkodják a csatornáját pár hónapnyi eltiltással.
18.
Gabesz0213
#16: Miért? A 2018as E3-on is volt benne Spoiler! Dj Hypertől
16.
hedzsooo
Hat remljuk kirugjak, + penzbirsag is illeti egy szep nagy.... Azert joparan varjuk jopar eve, ele faxsag spoilerezni megjelenes elott, plene ilyen szinten
15.
Goromi
#13: Ilyeneket olvasva arra gondolok tényleg jó dolgában hülyül meg az ember már nyugaton.
És gamer oldal lehoz egy ilyet végleg röhejes.
14.
Ooorky
#12: Anno a No Man's Sky-jal is ez történt, ott a ps4 lemezt még el is adta Stream-elés után az illető.
Még durvább volt, hogy ott 1 hónappal napolták el a megjelenést, amikor a lemezhez jutott.
13.
Morv
#6: Ez egy balhímtag, csak a hisztire képes, mert ő a király és királynő egy személyben.
12.
Criminalheadz
#10: Nem hiszem, hogy az. Tudod miért? Mert a CDPR is leszerződött egy céggel, aki legyártja neki a lemezeket, tokokat, minden lófaszt, ami benne van a csomagokban. Lehet több beszállítón keresztül, ahova a működőképes lemezeket is ki kell szállítani, hogy csomagolni lehessen, aztán szépen megy a retail boltokhoz kiszállításra. Szerinted valahol, mentet közben nem esett le a kamionról? Óó dehogynem. Mindig lesznek enyveskezű emberek a világon. Az ilyen fasz meg még kérkedik is vele. Remélem a kardjába dől.
11.
ABorealis27
#6: Végigolvastam egy transz gamer újságíró(nő) személyes problémáit/picsogását
("It doesn't seem to actually care about that "why," but only the "what." - Ezt egy gamer oldalon olvasni... A Szívküldi rovatot ajánlom a hölgynek, ha írni támad kedve)
kár volt, majd visszajöttem ide a linkhez, ránéztem az avatarodra és tényleg majd besz@rtam a röhögéstől :D.
10.
gorbesz
#3: Szerintem ez meg publicity stunt, sunyi bujtatott marketingfogas. Persze meg nem jelent gamenek mar a placeholdere is elo van keszitve, hogy lehessen streamelni? Nhaa
7.
Obi Wan Kenobi
#6: Biztos megcsinálhatták volna, és egy bizonyos réteg értékelte volna de gondolom úgy számolták hogy nem elég nagy a réteg ahhoz hogy érdemes legyen pénzt ölni bele.
6.
Goromi
https://www.thegamer.com/cyberpunk-2077-voice-gender-pronouns/

Ezen beszartok gyerekek.
5.
Pistons1990
Azt még meg is értem hogy vannak emberek akik elcsórnak egy-egy darabot mert nem birják kivárni a megjelenést. Ez magán ügy. De hogy ezt mért kell kirakni a netre. Nem tudom mire számít, hogy majd meg fogják dicsérni. Legalább ne hivná fel magára a figyelmet a másik meg hogy nem kénne több millio embernek az élményét elcseszni.
4.
Criminalheadz
#3: Kibasszák twicsről, meg örülhet, ha nem kap pert a nyakába. Szerintem még vizsgálják ki az, aztán majd szankciónálják.
3.
Anti4730
Tenyleg, ilyenkor felelossegre vonjak az illetot, kap valami buntetest?
2.
Criminalheadz
Majd jó meg lesz hágva az embargó miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...