Kratos múltjáról mesél az új God of War-képregény

  • Írta: szlav
  • 2021. január 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A Dark Horse márciusban induló képregénysorozata, a God of War: Fallen God kitöltheti majd a God of War III és a 2018-as soft reboot közt tátongó űrt. Lesz tehát mivel hangolódnunk a Ragnarökre.

A 2018-as God of War megjelenésekor minden szempontból óriási irányváltást eszközölt a Sony Santa Monica csapata. Miután Kratos leszámolt a görög istenekkel, teljesen új mondavilág körítésében, a messzi északon találkozhattunk vele legközelebb. A két sztori közt tátongó szakadék pedig egészen óriási, a jó hír viszont az, hogy a God of War: Ragnarök közeledtével többet is megtudhatunk Kratos múltjáról.

A God of War: Fallen God című képregénysorozat a harmadik, illetve a sorszám nélküli 2018-as epizód eseményeit fűzi majd egybe. Miután Kratos leszámolt Zeusszal, és meghiúsította Athéné terveit, a végtelen sivatagok felé vette az irányt, hogy önkéntes száműzetésbe vonuljon. A fékezhetetlen haragja azonban a világ végéig is követi őt, így Kratos kénytelen lesz szembeszállni az egyetlen legyőzhetetlen ellenfelével: önmagával.

A képregényről szóló hír egyébként sokak számára ismerős lehet, tavaly márciusban ugyanis már beszámoltunk a füzet érkezéséről - ekkor júniusra datálták a megjelenését. A projekt azonban óriásit csúszott, vélhetően a koronavírus-járvány miatt. Reméljük, hogy a mostani dátum már a végleges!

Ha így lesz, akkor a God of War: Fallen God első füzete március 10-én kerülhet a képregényboltok polcaira.

2.
2.
Ps fanboy
Ez már az előjele lehet annak, hogy a Ragnörök talán egyszer meg is jelenik.
1.
1.
Nate Hope
Évekkel ezelőtt olvastam egy God of War képregényt (azt hiszem, más nem is nagyon volt, mármint a 2018-as játékhoz járó motion comic-on kívül), az eléggé adta, érdekesen bővítette ki Kratos történetét. Ezt is kíváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...