Az HBO GO-ra is befut a Justice League: Snyder Cut

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig is hallhattunk már pletykákat arról, hogy idén tavasszal debütálhat a rajongók által várva-várt Justice League: Snyder Cut, de formális megerősítés még nem érkezett a film premierdátumáról - egészen mostanáig!

A Warner nemrég hivatalosan is bejelentette, amiről eddig csak pletykákat hallottunk: világszerte március 18-án, csütörtökön kerül fel a streamingszolgáltatásai kínálatába a régóta várt képregényfilm, a Justice League: Snyder Cut. Fontos fejlemény, hogy az nem csak az HBO MAX, de az HBO GO kínálatában is elérhető lesz.

A hír mellé három új teaser plakát is érkezett az Igazság Ligájának négyórásra újravágott kiadásából, amely a jelek szerint mégsem minisorozatként látja meg a napvilágot:

13.
13.
Tokodboy
#12: Pontosan. Amit lehet kapni azt megveszem. Amit meg nem lehet normális minosegben pl disney filmek azokat biztosan nem veszem meg oskovulet dvdn inkabb letoltom. De amit meg lehet venni nalunk is bdn azt meg is veszem
12.
12.
godach
#11: Ezért a minőségért pedig mindig megfizeted az árát, gondolom...
11.
11.
Tokodboy
#5: Vagy szimplan csak igenyes es nem nez agyontomotitett szarokat. Nalam a minoseg BD50-nel kezdodik.
10.
10.
crytek
#9: Hbo go ingyenes mivel azt ezer éve mobil előfizetéshez adták 0ftért. Netflix meg tesomék a 4fős csomagot vették havi ezresért beszáltam
9.
9.
Hab
#4: Nem értem akkor minek az előfizetni. Vagy a család használja?
8.
8.
godach
#7: Nem fogok álszenteskedni, hogy én egyáltalán nem, de én is csak ritkán és általában azokat, amiket máshol nem érek el. Van HBOGo és Moziklub is, szóval általában ott mindent megtalálok. Emellett, diőszakosan Netflix, amin egy hónap alatt mindig ledarálom ami érdekel.
A minap pl felkeltette egy TV reklám a figyelmem, a Szemfényvesztőkről. Sosem láttam még azt a filmet de nem bírtam várni pár napig, míg adják a TV-ben, a gép pedig hiába három lépésre van az ágytól, 699forintért a StreamTK-ból kölcsönöztem ki. A másodikat már leszedtem, mert azért van egy határ aminél azt mondom, hogy "nana" pedig tetszett az is és az első is.
7.
7.
delphijos
#5: Pont ugyanigy vagyok ezzel én is. Max. olyan sorozatokat szedtem le ami ezer éves és sehol se elérhető ( Alfa Holdbázis mondjuk )
6.
6.
Gabóca925
#3: Igen!Maffiózok!!!Ha csak ez lenne HBO Go-n már megérné rá előfizetni!Zseniális az egész!
Amúgy mindig találni valami jót rajt,amiért megéri kifizetni a havi előfizut!
5.
5.
Ra1D3n
#4: Már torrentezni is lusta vagyok, annyival kényelmesebb a stream. NAS rendszer nincs kiépítve nálam, majd csak az épülő családi otthonban lesz, de annyival sokkal kényelmesebb elindítani bármit is az hbo go meg netflix felületéről, hogy meg sem fordul a fejemben a torrentezés gondolata sem. Főleg, hogy az utóbbi időben rászoktam arra is, hogy minden sorozatot csak akkor nézek meg, ha kijött hozzá minden rész az adott évadhoz. Ha valakinek van előfizetése és az ott elérhető tartalmat letorrentezi az az én szememben szimplán hülye :)
4.
4.
crytek
#3: A "rendszerem" már úgy rá van állva filmek és sorozatok terén a torrentre, hogy hiába van hbogo meg netflix hozzáférésem mindent leszedek akkor is torrentről..
3.
3.
csoki0619
#1: Hát elég szomorú, ha "ezer éve" van HBO Go-d és eddig nem használtad ki, de most, h jön rá ez a gyöngyszem, adsz neki még egy esélyt.
Nekem nincs "ezer éve" Go előfizum, de valahogy mindig találtam valami újdonságot, amire azt tudtam mondani h már csak ezért megéri azt a csekély összeget amit elkérnek havonta.
Az igaz, h javarészt sorozatokat nézek rajta, filmet ritkán, de ha szereted a minőséges tartalmat, akk tudok neked ajánlani egy, kettőt:
Chernobyl
Doom patrol (ha már, ezek szerint, szereted a DC universe-et.)
Six feet under(nem mai de ha nem láttad még, máshol nem is fogod)
Sopranos (ez se friss eresztés, viszont ha nem láttad még, kezdd el rögtön. Lefektette az alapokat a mai tv-zés előtt.
The Great (ezt látni kell, mert annyira abszurd az egész.)
Young Sheldon (ha szeretted a Big bang theory-t)
Euphoria (ehhez te lehet kicsit túl idős vagy, meg elég elvont néha az egész, de adj neki egy esélyt. A mai fiatal generációt nagyon szépen bemutatja)
Mr. Robot (tudom h nem HBO gyártás, de kötelező darab, és már fent van az utolsó évad is)
Westworld 1. Évad ( a többi évadot ha nem is nézed meg , nem vesztes sokat)
Band of Brothers
The Outsider
1.
1.
crytek
Ez király dolog. Ezer éve van HBO GO-m legalább lesz is valamire használva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...