Outriders - minden így kezdődött

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 10.
  • Videó
Link másolása
Újabb kedvcsinálót kapott a Square Enix és a People Can Fly looter-shootere, az Outriders, amely a történet hátterét vázolja fel nekünk röviden, rajzolt illusztrációkkal megtámogatva. Csekkoljátok!

Az Outriders alapfelütését már korábban is vázolták a készítők, de most egy új trailer is bemutatja nekünk: miután a Föld élhetetlenné vált, az emberiség megpróbálkozik az Enoch nevű bolygó kolonizálásával, azonban hamar kiderül, hogy a planéta nem várja őket tárt karokkal - az Anomália névre keresztelt vihar a felfedezőcsapat nagy részét megöli, míg a többiek különleges képességekre tesznek szert, és a túlélésért kénytelenek küzdeni.

Az Outriders április 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára - a játék demója már elérhető.

5.
5.
szujonor
#3: Semmi ilyennel nem találkoztam (én series s-en játszom).
4.
4.
szujonor
#1: Nekem is nagyon bejön. Várom is a megjelenést.
3.
3.
szenye
Azért az is sokat mondó, hogy xboxon nem tudok mit kezdeni a demoval, mert nem hajlandó csatlakozni a szerverhez. Érdekes marketing.
2.
2.
hedzsooo
Eppen szedem a demojat Steamrol.:)
1.
1.
Anti4730
Tolom a demojat mar egy ideje, es szerintem kurva jo jatek. A harc nagyon elvezetes, a kepessegekkel kombinalva durva verfurdoket lehet rendezni. A grafika nem elvonal, de boven vallalhato, es a haborus taj, a hatterben a betonbunkerekkel az eleg hangulatos es beteg. Videok alapjan egyaltalan nem jon at a jatek, de kiprobalva hatalmas, alig varom megjelenjen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...