Valóság lesz a PS3-as Final Fantasy VII?

  • Írta: Myko Alto
  • 2007. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Az interneten barangolva egy számomra és gondolom sok rajongó számára érdekesnek mondható infómorzsára bukkantam!

Az interneten barangolva egy számomra és gondolom sok Final Fantasy rajongó számára érdekesnek mondható infómorzsára bukkantam!

Méghozzá egy dátumra, ami igen határozottan és délceg betükkel írva áll a 1UP egy bizonyos oldalán. Hogy ez a 11/01/2008 valójában mit is takar, azt sajnos nem tudni még mindig pontosan, hiszen jelen pillanatig abban a hitben élünk, hogy az eddig megjelent matériák csak egy Techdemo részét képezik, amely azt van hivatva prezentálni, hogy milyen szépen is nézne ki a Hetedik Rész, ha az ma készülne el az aktuális Sony konzolra...

...avagy! Avagy pusztán a szervezetünk nyáltermelését elősegítendően egy valós, tényleges játék alfa verziójából szalajtották a krémeseket és akkor ez a dátum takarhatja még akár a valós megjelenési időpontot!

Hogy melyik vonalon folytatódik a történetünk, az kérdéses, hiszen a (általam mélységesen tisztelt és becsült) Square-Enix igen szűkmarkúan bánik a világszerte milliós nagyságrendet számláló rajongótáborral és nem mondanak semmi konkrétumot a produktumról. Reméljük, hogy ez hamar megváltozik!

3.
3.
Myko Alto
Szerintem simán meglépik ezt... hiszen pénz beszél...
2.
2.
kae-chan
adideadideadideadideadideadideadideadide!!!!! most :3
1.
1.
Ca$h
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...