Hot Wheels: Unleashed - verseny a fellegek közt

  • Írta: szlav
  • 2021. április 30.
  • Videó
Link másolása
Óriási toronyházak a messzeségben, az ismerős narancssárga műanyagpálya, rajta pedig az abroncsaikat csikorgató kisautók. Újabb gameplay-előzetessel jelentkezett a Hot Wheels: Unleashed.

Szeptemberben még az őszülő játékosokból is újra kisgyerek lesz, hiszen a rajtrácshoz állnak a Hot Wheels: Unleashed kisautói. A Milestone versenyjátéka ma egy újabb előzetessel jelentkezett, hogy bemutassa a versenyeknek otthont adó helyszínek egyikét, a Skyscrapert. Habár a kinti világot valószínűleg csak körítésként fogjuk érzékelni, ez nem jelenti azt, hogy ne éreznénk a gravitációt - főleg a hepehupás, ugratókkal teli szakaszokon vagy a mágneses pályarészeken, ahol az apró kocsik fejjel lefelé száguldhatnak majd.

A Hot Wheels: Unleashed szeptember 30-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

5.
5.
delphijos
#3: Egyébként látszanak is amikor alulról mutatják a pályát…
4.
4.
shatterhand
#1: Mivel hot wheels ezért nézzen már úgy ki mint a valódi játék
3.
3.
Turley
#1: Ezt csak a gyerek hot wheels készlete miatt vágom, de azzal a kék kapoccsal pattintod össze a pálya elemeket egymással
2.
2.
Matt8888
#1: Az legyyen a legkevesebb, de még az sem kizárt hogy szerepe van valamiben mint pl a mágneses résznek a pályán. Amúgy jól néz ki a játék szerintem.
1.
1.
Viktor_The_Best
Csak nekem tűnik gagyinak azok a kék pöttyök 3 méterenként a pályákon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...