Íme, a Hyrule Warriors: Age of Calamity roadmapje

  • Írta: gorien
  • 2021. május 23.
  • Letöltés
Link másolása
A tavaly megjelent Hyrule Warriors: Age of Calamity sem marad szezonbérlet nélkül, amelynek az első részleteit a minap leplezte le a Nintendo. Az újdonságokra két hullámban számíthatunk majd.

A Nintendo és a Koei Tecmo tavaly ősszel leplezte le a Hyrule Warriors új epizódját, az Age of Calamityt. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild előtt száz évvel játszódó alkotásban régi és új ismerősök köszönnek vissza, akiknek az oldalán tanúi leszünk a Hyrule összeomlását okozó eseményeknek. A játék néhány hónapon belül meg is jelent, de a fejlesztők még nem végeztek vele.

A Nintendo bejelentette az Age of Calamityhez érkező Expansion Passt. Ennek megvásárlásakor már május 28-án hozzáférünk egy új páncélhoz és kardhoz Link számára, az igazi újdonságokat azonban két hullámban kapjuk majd meg később. Az első, ami a Pulse of the Ancients címet viseli, júniusban várható (épp időben a The Legend of Zelda-széria 35. születésnapjára), és egy új karaktert, új fegyvertípusokat, valamint új kihívásokat és ellenségeket tartalmaz majd.

A Guardian of Remembrance novemberben lesz esedékes, amiben szintén lesznek vadiúj karakterek, a meglévőek pedig néhány új képességgel lesznek gazdagabbak. Azt egyik kiegészítővel kapcsolatban sem tudjuk, hogy konkrétan milyen karaktereket, fegyvereket vagy képességeket takarnak, a Nintendo egyelőre szűkszavú, de az biztos, hogy kizárólag a 20 dollárt kóstáló Expansion Pass részeként szerezhetjük be őket, külön nem lesznek megvásárolhatóak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...