Áll a bál az Elite Dangerous: Odyssey körül

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 24.
  • Hír
Link másolása
A napokban megjelent az Elite Dangerous legújabb kiegészítője, ami végre lehetővé teszi, hogy bejárjuk a bolygókat, azonban a visszajelzések alapján az Odyssey technikai állapotára még bőven ráfért volna a polírozás.

A múlt héten végre megjelent a régóta várt Elite Dangerous-DLC, az Odyssey, aminek a legnagyobb újdonsága, hogy a játék történetében először most lehetőségünk lesz elhagyni az űrhajónkat és kilépni a bolygók felszínére. A rajongók öröme azonban mégsem teljesen felhőtlen az új kiegészítővel kapcsolatban.

Az Elite Dangerous: Odyssey technikai állapota ugyanis finoman szólva sem sikerült túl rózsásan: a steames értékelések szerint rengeteg a bug, és a többjátékos funkciók sem működnek mindig a rendeltetésük szerint, de olyan panaszokat is találunk, amik annak adnak hangot, hogy az alapjátékban eddig működő rendszerek is indokolatlanul összeomlanak. A legtöbben azonban a játék teljesítményével elégedetlenek, ami annyira optimalizálatlanra sikerült, hogy csak a csúcskategóriás PC-ken hajlandó megfelelően futni a játék.

Ezeknek a fényében pedig nem annyira meglepő, hogy jelenleg az értékeléseknek csak a 31 százaléka pozitív, így az Elite Dangerous: Odyssey Steam-tetszésindexe pillanatnyilag a "Többnyire negatív" tartományban helyezkedik el.

5.
5.
kerekHUN
Nekem frankón megy, élvezem.
4.
4.
hedzsooo
#3: Igen, ez 1 tipikus cim, ahol a learazast erdemes kivarni, min. fel evet, v. akar 1 evet ra, annyi ido alatt talan ossze is fercelik aztan
3.
3.
Ooorky
Nálunk aki megvette eléggé szidja, van aki tavaly új PC-t vett miatta és recseg-ropog rajta a játék, sokan befizettek Geforce Now-ra, hogy tudják tolni.
Én majd 50%-os leárazásban veszem meg.
2.
2.
Cole
*na jó nem marhaság, de igencsak túl van lihegve.
Ez egy új season, ami lehetőséget ad sok jövőbeli tartalomnak. A konzolos verzió/Horizon up is pont ezért csúszik fél évet, hogy addig ki legyen polírozva normálisan. Ez most a béta lényegében, de azért közel sem olyan vészes, mint amennyire be van harangozva, egy normál konfiggal simán játszható.
1.
1.
Cole
Marhaság.
A legtöbb embernek az a baja, hogy ugyan azon a krumplin akarja futtatni mint a Horizon-t(2015). Értelem szerűen ezekkel sok a gond, de a napokban már sokat javult a szerver is, tegnap is nyomtam egész délután, egyszer sem dobott le.
Aki ismeri a Frontiert (mert a sok új aki mostanában jött láthatóan nem ismeri), az tudja, hogy a frissítéseknél az első 2 hét mindig ilyen kb. Nem mondom, hogy ez így jó, de javítva lesz minden, mint mindig. Egy CP77-től még így is messze vagyunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...