Valami készül a Legacy of Kain-játékok háza táján?

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Legacy of Kain-széria rajongói már olyannyira ki vannak éhezve egy új játékra a frencsájzon belül, hogy talán már mindenhol délibábokat látnak, de most egy szivárogtató is úgy véli, hogy hamarosan feltámadhat a sorozat.

Jó ideje szunnyad már a Legacy of Kain-széria, hiszen a legutóbbi rész, a Defiance még 2003-ban jelent meg PC-re, PlayStation 2-re és az eredeti Xboxra. Nem csoda tehát, hogy a rajongók minden apró pletykára ráugranak, ami egy kicsit is azzal kecsegtet, hogy visszatérhet Kain és Raziel vámpírduója.

Pontosan ez történt nemrég, amikor márciusban inaktív lett a Legacy of Kain: Soul Reaver a Steamen, ahol az az üzenet fogadja a vásárlókat, hogy a fejlesztők épp fontos frissítéseken dolgoznak a játékhoz. Már ez is elég volt a pletykák beindulásához, miszerint valamire készül a Square Enix a frencsájzzal kapcsolatban, majd erre dobta be az atombombát az XboxEra podcast egyik rezidense, akinek az állítása szerint már 2021-ben megérkezhet a Soul Reaver remastere.

Habár Shpeshal Nick korábban már kiszivárogtatott hiteles dolgokat is, azért ajánlott erős fenntartásokkal lelkesedni a fent leírtak után; mindenesetre mi is nagyon örülnénk, ha a Square Enix valóban megszondáztatná a játékosokat, hogy mennyire kíváncsiak még a Legacy of Kain-szériára!

5.
5.
Stack
#4: Amiatt mennyit szitkozódtam anno :-D
Ma már csak mókás emlék :)
4.
4.
Deadpool
A Defiancenek normális kamerát, azzal is boldog lennék.
3.
3.
Stack
Én egy Castlevania féle anime sorozatot is nagyon értékelnék :)
2.
2.
hoaw
Blood Omen 2 remake ^_^
1.
1.
DarkCrash
Még egy rendes Remake is jól jönne. De persze nem olyan mint a Shadowman-es :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...