Célegyenesben a Half-Life 2: Episode Two

  • Írta: Daks
  • 2007. május 6.
  • Hír
Link másolása
A Valve munkatársai büszkén jelentik, hogy célegyenesbe ért a Half-Life 2: Episode Two fejlesztése, a játék belátható időn belül megjelenhet.
A Valve munkatársai büszkén jelentik, hogy célegyenesbe ért a Half-Life 2: Episode Two fejlesztése, a játék belátható időn belül megjelenhet.

"Jelenleg keményen dolgozunk azon, hogy az Episode Two utolsó elemei is a helyükre kerüljenek. A fejlesztések elején rengeteg időt elvett az új területek és helyszínek megtervezése, mindenkinek más és más elképzelése volt, hogy hogyan nézzen ki a játéktér. A három új kép néhány példa a korai tervrajzokból. Ha a végleges játék megjelenik, láthatjátok hogyan valósultak meg ezek az elemek."
5.
5.
Terroid
Hát kiváncsi leszek....
4.
4.
Utys
Meg is válaszoltad a kérdésed/problémád egyben #8 (akkor mostmár regisztrálhatsz is :D). Igen, concept art.
3.
3.
Utys
Az oké, hogy jó, ezt nem vitatom. Első epizód elől úgy keltem fel, hogy baromi jó volt, csak rövid, jöhetne a kettő. Igen, nem Sam&Max szerű, nem is havonta kellene jönnie, de nem is évente. Ha ezek után ugyanannyi játék ideje lesz mint az első epizódnak akkor igenis panaszkodni fogok.



#2: javaslom a regisztráció felkeresését.
2.
2.
skiz0
Hát Utys ennek így kellet volna lennie..inkább már filmek részeihez lehetne hasonlítani ezeket az "epizódokat", dehát...eleve 3 epizódra lett tervezve a dolog, így meg hova siessenek :) De nem is baj, mert tényleg megéri várni, hiszen szart nem fogunk kapni, ez 100% ;)
1.
1.
Utys
Ideje lenne, elvégre az epizód alapúság gyorsabb megjelenést kínál. Ugye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...