Új kiegészítőt teasel az ötéves No Man's Sky

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 9.
  • Teaser
Link másolása
Öt évvel ezelőtt kiábrándultan álltunk a No Man's Sky előtt, a Hello Games azonban erőt vett magán, és idővel egy egészen kiváló játékot faragott belőle. Most egy újabb utazás elébe nézünk.

A No Man's Sky bukásáról és felemelkedéséről ódákat zenghetnénk, de úgyis ismeritek a sztorit. Az évtized egyik legkiábrándítóbb alkotásához futószalagon érkeztek a jobbnál jobb ingyenes tartalmi kiegészítők, mára pedig eljutottunk oda, hogy a játék messze túlmutat minden korábbi elképzelésen. Kétségtelen, hogy a Hello Games kemény és tisztességes munkát végzett az elmúlt öt év során - erről emlékezik meg a mellékelt videó.

És ahogy azt láthatjuk, a kaland továbbra sem ér véget. A csapat már javában készíti a következő ingyenes tartalmi csomagot, amely ezúttal a Frontiers címet kapta. Egyelőre csak találgathatunk arról, hogy pontosan mit is tartalmaz majd a frissítés, a Hello Games vezetője, Sean Murray azonban annyit elárult a PlayStation Blogon, hogy az új kiegészítővel egy régebbi tervet valósít meg a csapat - egy olyan hiányzó láncszemet, amely igazán hiányzik a sci-fi kalandból, és kiválóan passzol majd az ötéves évfordulóhoz is. Ember legyen a talpán, aki ebből komolyabb következtetéseket von le, de a jó hír az, hogy Murray szerint már nem kell sokat várnunk a tényleges leleplezésre.

7.
7.
KopyAti
A megjelenés napjától nyomom! Tetszik nagyon. Egyre jobb és jobb, és szebb lesz. Persze néha hosszabb rövidebb időre lerakom, de mindig előveszem.
6.
6.
Én nem bánom, ha valaki szereti ezt a címet, de én a mai napig, 5 év alatt nem jöttem rá, hogy miért játsszon vele valaki. Oké, annyi célja van, hogy juss el egy helyre és akkor lesz stáblista. Azon kívül meg találd fel magad, nem? Mármint lehet csinálni valamit és te csinálj valamit. Persze, akkor virágot locsolok, porszívózok, felmosok inkább. Szóval nekem nincs bajom a No Man's Lie-al, csak egyszerűen nem nekem való, én a másik fajta gamer vagyok.
5.
5.
Ganzer
#4: Azt aláírom hogy 1-2 űrhajón kívűl az art design nem a legszebb számomra, ettől függetlenül elvagyok vele, vannak szép pillanatai.
4.
4.
bitbandita
#3: Esküszöm próbálkoztam. A lehetőségek lenyűgözőek, de a világa nem tud beszippantani.
3.
3.
A Pulyka
#2: Legyél No man's sky rajongó is :)
2.
2.
bitbandita
Elite rajongóként csak irígykedve nézem, amikor kijön valami új a NMS-hoz...
1.
1.
GemForge
Pár hete kezdtem a kalandot és... azóta mást el sem indítottam. Ez a program egyszerűen fantasztikus lett. Nyiván kellett ez a pár plusz év, hogy ilyenné váljon, de most még annak is megéri tenni vele egy próbát akit -mint engem- eddig a abszolút hidegen hagyott ez az egész. Egyszerre csilles és izgalmas... páratlan élmény!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...