Watch Dogs - az aszaszinok is beveszik Londont

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten válik elérhetővé a Watch Dogs: Legion következő nagyobb frissítése, amely az Assassin's Creed-sorozat orgyilkosait is magával hozza Londonba. Nézzük meg, hogyan villan a rejtett penge a hackerek birodalmában!

Augusztus 24-én élesedik a Watch Dogs: Legion következő nagy, 5.5-ös verziószámot viselő frissítése, amelyben egy Assassin's Creed-crossover kapja a főszerepet. Habár túl sok részletet még nem ismerünk a sztori kapcsán, a DLC főszereplője egy Darcy nevű orgyilkos lesz, aki az első kedvcsinálóban többször is megvillantja az ikonikus rejtett pengét:

Noha Darcyval csak a játék szezonbérletesei játszhatnak majd, a frissítés egy zsák ingyenes tartalmat is hoz magával, így az aszaszinos küldetésekhez mindenki hozzáférhet, és végre megkapjuk az Invasion és az Extraction PvP-módokat. Ezenkívül élesedik a kampányt megnehezítő Resistance mód, és a zombis Legion of the Dead végleges változata is befut valamennyi platformon.

Korábban egyébként a Ubisoft leszögezte, hogy a kánon szerint a Watch Dogs- és az Assassin's Creed-sorozat a crossover ellenére sem kapcsolódik egymáshoz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...