Ma este belenézhetünk a Dead Space-remake-be

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy közösségi livestreammel jelentkezik ma este az Electronic Arts és a Motive, melynek keretei közt elsőként belenézhetünk majd a Dead Space-remake korai változatába.

Az EA Play Live júliusi adásán lehullott a lepel az újjáélesztett Dead Space-ről, az azt beharangozó egyperces teasert leszámítva azonban egyelőre nem láthattunk túl sokat a remake-ből. Ha minden igaz, ez ma hét órakor megváltozik, az EA és a játékot fejlesztő Motive Studios ugyanis egy élő közvetítés során megmutatnak néhány jelenetet a korai prototípusból.

A Twitchen követhető adást a játék producere, Philippe Ducharme és a projekt kreatív igazgatója, Roman Campos-Oriola vezeti majd, így megtudhatjuk, hogy milyen irányba viszi a csapat az alapokról újraépített remake-et. A közvetítés során egyébként a Dead Space Community Council néhány vendégszereplője is beköszön majd - olyan ősrajongók, akik fejlesztőkkel konzultálva maguk is részt vettek a horrorkaland újraélesztésében.

A Dead Space-remake PC-re, Xbox Series X/S-re, illetve PlayStation 5-re készül, és várhatóan jövő ősszel kerül a boltokba.

7.
7.
DarkCrash
Nekem esküszöm a régi verza jobban tetszik. Valahogy hangulatosabb. Meg volt akkor a varázsa. Vannak bizonyos játékok amiknek nem áll jól a modernebb környezet. Attól függetlenül várom. Kíváncsi leszek milyen lesz a végső termék.
6.
6.
Marcus88
Nesze semmi fogd meg jól.
Megint jól átba... minket!
5.
5.
crytek
Azt hittem valami tömény gameplayt kapunk erre mintga kb tegnap álltak volna a fejlesztésnek..
3.
3.
Őrnagy
2.
2.
Nothing
#1: *szemforgatós RDJ mém. :)
1.
1.
Őrnagy
Ez remek! Értitek : remake ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...