Itt nézd vissza a szerdai State of Playt!

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Ahogy arról múlt héten megemlékeztünk, a mai napon tartja újabb State of Play-eseményét a Sony. Ezúttal a külsős stúdiók játékain lesz a hangsúly, és a beharangozóból már ki is derült, hogy a Little Devil Inside biztosan ott lesz.

Magyar idő szerint este 23 órakor veszi kezdetét a következő State of Play, amit természetesen élőben követhettek majd, többek között a PlayStation hivatalos YouTube- és Twitch-csatornáján keresztül. Ahogy az lenni szokott, a látottakat mi is feldolgozzuk majd.

A mostani esemény nagyjából egy 20 perces showműsor lesz, ahol a külsős fejlesztők játékaié lesz a színpad. A találgatások szerint olyan címek is felléphetnek, mint a Final Fantasy XVI, a Forspoken, a Stray, a Ghostwire: Tokyo, de az sem kizárt, hogy színre lép a Call of Duty: Vanguard, a Sifu, a Saints Row-reboot, az Elden Ring vagy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Az biztos, hogy a Little Devil Inside biztosan ott lesz, ezt ugyanis a PlayStation hivatalos Twitter-oldala már meg is erősítette.

2.
2.
nemfontos
#1: Gondolom a múltkoriból kimaradt dolgokat lapátolták össze.
1.
1.
cyberstaker
Tudtam hogy nem szabad sokat várni, de ez minden idők leggagyibb "show" ja volt, minden túlzás nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...