A Banjo-Kazooie is a Switch Online-ra tart

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 13.
  • Akció
Link másolása
Hamarosan újabb klasszikussal bővül a Nintendo Switch Online bővített előfizetési csomagja, januárban ugyanis a Nintendo 64 meghatározó játéka, az időközben Microsoft-tulajdonba került Banjo-Kazooie is bekerül a felhozatalba.

Noha a játékosok nem igazán voltak elragadtatva a bővített Nintendo Switch Online-tól, az egy jó dolog alapvetően, hogy a NES és a SNES klasszikusai után a Nintendo 64 és a Sega Mega Drive klasszikusait is elkezdték adagolni az előfizetők számára elérhető retró címek kínálatához. 

A Nintendo pedig folyamatosan bővíti a felhozatalt: néhány nappal ezelőtt a klasszikus Paper Mario bukkant fel a játszható címek között, a minap pedig bejelentette, hogy januárban az 1998-as Banjo-Kazooie is megérkezik. Ez azért is nagy dolog, mert bár a játék meghatározó alkotása volt a Nintendo 64-nek, a fejlesztésért felelős Rare és így maga a cím is a Microsoft tulajdonába került - nagyon nem volt hát triviális, hogy meg tudja-e magának csípni a Nintendo.

2.
2.
Ooorky
#1: Készült egy "új rész" mikor az MS-hez kerültek a jogok Nuts and Bolts alcímmel, vmi retek sz*r cucc (meg a címén kívül nem sok köze volt a korábbiakhoz).

Amúgy a Yooka Laylee sorozat tekinthető szellemi örökösnek.
https://www.youtube.com/watch?v=Y7yF42X6kFI
1.
1.
azureknight0715
Ja értem akkor azért nem készül új rész mert microsoftnál van aki szarik ebbe a játékba. Nagy kár érte az n64-es érában nagyon szerettem eztt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...