Áprilisban mutatkozik be az új WoW-kiegészítő

  • Írta: szlav
  • 2022. március 8.
  • Teaser
Link másolása
Elmarad idén a BlizzCon és a BlizzConline, de szerencsére az irvine-i csapat így is készül egy-két bejelentéssel. A következő hetekben, hónapokban a Hearthstone és a Warcraft rajongói számíthatnak nagyobb érdekességekre.

Határozottan enyhén fogalmazunk, ha azt állítjuk, hogy az elmúlt év nem volt zökkenőmentes a Blizzard Entertainment számára, így nem is volt olyan meglepő, hogy a stúdió úgy döntött, hogy idén digitális formában sem tartja meg az éves dzsemboriját, a BlizzCont. Bejelentésekre azonban ettől függetlenül is számíthatunk, egy friss blogposztban ugyanis a stúdió megnevezett néhány közeli dátumot azzal kapcsolatosan, hogy mikor hallhatunk majd az idei nagy projektjeikről.

Először március 15-én jelentkezik majd a csapat, amikor is bemutatják a Hearthstone következő expanzióját. Idén összesen három nagy kiegészítőt kap majd a kártyajáték, ezek mellett azonban a már eddig megismert szetteket is érik majd változtatások.

A végéhez közeledik a World of Warcraft: Shadowlands története is, így itt az ideje, hogy bemutatkozzon az MMORPG következő nagy bővítménye. Erre április 19-én kerül majd sor, és habár számos pletykákat hallottunk már a következő lehetséges úti célról (khm, Dragon Isles), a Warcraft-franchise menedzsere, John Hight elárulta, hogy a csapat alig várja már, hogy megmutathassák, min dolgoztak az elmúlt években.

Korábban is volt hasonlóról szó, de végre biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan mobilos fronton is erősít a Blizzard. Szintén John Highttól érkezett az infó, miszerint májusban leleplezik a következő kisképernyős kalandot, amely a Warcraft-univerzumot költözteti majd mobilokra valamilyen formában.

2.
2.
Kamukaze
+1 :D. Blizzart a bejelentő. És tényleg
1.
1.
Grabowsky30+
A bejelentésen kívül is történik majd valami? Gondolok itt a diablo 4-re vagy Overwatch 2-re, Diablo Immortal-ra. Ezekhez még bejelentenek pár címet, de meg is jelenik valami vagy a Blizz már csak egy játék bejelentő cég lett? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...