Ingyenes next-gen frissítést kapott a Dying Light

  • Írta: szlav
  • 2022. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
Nem mindenki ragaszt borsos árcédulát a régi játékok újgenerációs frissítéseire. A Techland máris elhozta a Dying Light PlayStation 5-re optimalizált kiadását, és nincs már messze az Xbox Series X/S-re szánt változat sem.

Csupán egy hónapja jelent meg a Dying Light 2, a Techland csapata azonban nem feledkezik meg a legújabb zombis játékuk elődjéről sem. A lengyel fejlesztőbrigád egy ingyenes frissítéssel lepte meg azokat, akik PlayStation 5-ön pörgetnék az első részt, és hamarosan hasonló kezelésben lesz részük az Xbox Series-konzolok tulajdonosainak is.

Az újgenerációs frissítés a 25 százalékkal nagyobb látótáv mellett PlayStation 5-ön többféle grafikai módot nyit meg a játékosok előtt. Performance Mode-ban 60 fps-t élvezhetünk 1080p-s felbontás mellett, a High-Resolution opciót választva viszont 4K/30 fps-sel fut majd a játék. Elérhető ezek mellett egy köztes megoldás is: a Balanced opcióval 60 fps-t céloz a játék 1440p-s pixelszámmal. Még az előzőgenerációs PS4 Pro játékosai is kapnak egy frissítést, itt azonban csak zökkenőmentesebbé válik a 30 fps-es képfrissítés.

Xbox Series X-en a PS5-höz hasonló megoldásokra számíthatunk majd. Eközben az Xbox Series S és az Xbox One egy 1080p-s, 30 fps-es Performance Mode-ot és egy 1440p-t 30 fps mellett célzó Resolution Mode-ot kap. A frissítések további részleteiért csekkoljátok le a Techland blogbejegyzését!

4.
4.
DarkCrash
#2: 500k-ra es 999 FPS-re, illetve Ray Tracing es DLSS meg minden is.
3.
3.
crytek
#1: Nem kérdeztük, de jó tudni.
2.
2.
delphijos
#1: Tényleg nem akarok bunkó de miért nyomod állandóan fullban a kretént ? Ez egy 7 éves játék. Ingyenes frissítés jött hozzá ennyi idő után. Mire "számítottál" mégis ?
1.
1.
Őszintén többre számítottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...