2023 elején érkezik a Dead Space remake-je

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Az EA Motive az ígéreteinek megfelelően tartott egy livestreamet a Dead Space remake-je kapcsán, és bár érdemi látnivalót nem kaptunk, egy körülbelüli megjelenési dátummal gazdagabbak lettünk.

A korábbi ígéreteknek megfelelően livestreamet tartott az EA Motive, amelyben a főszerepet a Dead Space-remake és a játék hangzása kapta. Ennek megfelelően érdemi látnivalót nem kaptunk, elhangzott azonban néhány érdekes részlet arról, hogyan javítanak az anyag audióján, hogyan szólnak majd a különféle fegyverek, így például az ikonikus plazmavágó, és persze az is kiderült, hogyan teszi teljessé az atmoszférát a főhős légzése, szívverése és mondandója:

Kézzel fogható és különösen fontos részlet azonban, hogy a fejlesztők megerősítették: a Dead Space remake-je 2023 elején kerül majd boltokba PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en. Ennél pontosabbat nem árultak el, de persze nekik a terveik között már szerepel a napra pontos dátum, amihez szeretnék tartani magukat. A beszámolók szerint jól állnak, már csak néhány hét, és végigjátszható állapotba kerül a játék.

Noha a készítők korábban nem mondtak semmi konkrétumot a megjelenés kapcsán, arról lehetett hallani, hogy az Electronic Arts az idei őszt célozza a premierrel. Az akkori híreket szállító Jeff Grubb már a streamet megelőzően elhintette (via VGC), hogy most már 2023-mal számolnak a srácok, vagyis tudomása szerint egy kisebb késés áll a háttérben - ennek ellenére nincsenek nagy bajok a fejlesztéssel, Grubb szerint ez inkább a polírozásról szól.

11.
11.
PS4jacksony
Az egyik legkomolyabb leghangulatosabb scifi horror volt anno megkockáztatom mai napig nincs párja .Várom szeretettel !!!!
10.
10.
Ps fanboy
Az még kurva messze van.
7.
7.
crytek
#6: Pont erről beszélek szóval nincs keverve semmi.
6.
6.
godach
#5: Szerintem meg kevered a remastered, remake és reboot dolgokat.

Tudtommal a remastered a legkisebb belefektetett munka, mint pl a TloUS-nél, hogy kiadják köv genre, kis graf tuning, max belekerülnek az addig megjelent dlc-k is.

Remake mint a Mafia vagy Resident Evil 2 Remake, amikor próbálnak hűek maradni az eredeti játékhoz, de itt már más motorral (akár színészekkel, apró változtatásokkal) van dolga az embereknek.

Reboot pedig amikor teljesen előröl kezdenek valamit. Mint a Mirror's Edgénél vagy a DOOM esetleg Tomb Raidernél is.
Új motor, akár új történet legrosszabb esetben címen kívül köze nincs az eredetihez.
5.
5.
crytek
#4: Mafia 1 is remake és mégis kb ugyanaz mint az alap game..

Szerintem ez se lesz sokkal másabb. De majd meglátjuk
4.
4.
godach
#2: Remeke az nem remaster tudtommal.
3.
3.
Marcus88
A hangulat és a hangok maradtak ennek a játéknak ez a lelke.
https://www.youtube.com/watch?v=VQAg77keP40&t=136s
2.
2.
crytek
Dead Space nagyon jó cucc 10x végigvittem már minimum. Ha ez csak annyi lesz hogy szebb már akkor is ezerrel várom :)
1.
1.
GemForge
Addig itt egy fotó egy régebbi darabról:
https://images.app.goo.gl/2yjoQU2oiJmrSbDbA
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...