Gondok vannak a next-gen GTA Online-nal

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 15.
  • Hír
Link másolása
Mielőtt nagyon nekiugrotok a GTA Online-ban dédelgetett karakterek migrálásának, érdemes tudni, hogy akad egy kis bökkenő a költöztetéssel, vagyis jól fontoljátok meg, mikor cuccoltok át a next-gen változatra.

Ugyanis arról van szó, hogy ha a PlayStation 4-en vagy Xbox One-on használt GTA Online-karaktered egyszer már átköltöztetted a PC-s GTA Online-ra, akkor az előző generációs változatról már nem fogsz tudni a next-gen kiadásra átköltözni. A Rockstar jelezte, hogy tisztában vannak a problémával, és már dolgoznak annak javításán. Ugyanez a probléma állítólag akkor is fennáll, amikor Xbox 360-ról vagy PlayStation 3-ról költöztél át PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra.

Illetve nagyon fontos megjegyezni, hogy ha egyszer átköltöztetted a karaktered, illetve annak minden cuccát, megszerzett pénzét és fegyverét, akkor már nem tudsz visszatáncolni. Ez nem biztos, hogy gond, az viszont igen, hogy azok a barátaid, akik nem váltanak, mert esetleg nincs PlayStation 5 vagy Xbox Series X/S gépük, azokkal már nem fogsz tudni együtt mókázni a GTA Online világában, mert a next-gen kiadás nem támogatja a keresztplatformos játékot.

A next-gen GTA V-ről sokat írtunk mostanában, itt olvashattok részletesen az új kiadás árazásárólitt pedig azt foglaltuk össze, hogy milyen újdonságokat és beállítási lehetőségeket ígér a játék az új platformokon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...