The Witcher - a Gwent direktora felel az új részért

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 22.
  • Hír
Link másolása
Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy készül a következő The Witcher-játék, és bár a részleteknek még híján vagyunk, szép apránként egyre többet tudunk meg a projektről. Most például kiderült, hogy ki vezeti a fejlesztést.

Tegnap bemutatkozott az új The Witcher-játék, amelyről egyelőre annyit tudtunk meg, hogy az Unreal Engine 5-re épít majd. A következő rész a készítők szerint határozottan nem a The Witcher 4 címet viseli, és bár a projekt az Epic Gamesszel szoros együttműködésben készül, ez nem jelent semmilyen exkluzivitást.

Most pedig azt is megtudtuk, hogy ki felel majd a játék munkálataiért: Jason Slama, a Gwent direktora (és a The Witcher 3 UI-programozója) maga jelentette be a Twitteren, hogy ő vezeti az új rész fejlesztését, egyúttal ígéretet tett arra, hogy a felügyelete mellett nem fordulhatnak elő olyan munkakörülmények, mint amelyekről a Cyberpunk 2077 megjelenése előtt is lehetett hallani.

12.
12.
Ganzer
Közben a cdpr megerősítette hogy az egy hiúz medál.
11.
11.
KopyAti
#9: Nem kell elfogadni amit írok, viszont én is pont lesz@rom az írásaidat.
9.
9.
bitbandita2
#5: Hamar? Ahogy te is írod, ez egy bejelentés. A CP2077 bejelentése, az első teaser videó után 7 év telt el mire kiadták a játékot. Csak a miheztartás végett: 7év alatt az Ubisoft tudod mennyi játékot adott ki? 2013 Assassins Creed: Black Flag, 2014 AC: Rogue, AC: Unity, 2015 AC: Syndicate, 2017 AC: Origins, 2018 AC: Odyssey, 2020 AC: Valhalla. Szóval ilyenformán, hogy túl hamar lett bejelentve, ennek így semmi értelme, de legalábbis méretes marhaság. Bejelentették, és? Majd ha egy éven belül ki is hozzák, na akkor mondhatunk majd olyanokat, hogy túl hamar lett ez+az. Bejelentés után lehet belőle játék 1, 2, 5 vagy akár 15 év múlva. Én bízok bennük, hogy tanultak a CP2077-ből és nem fogják még egyszer elkövetni ugyanazt a hibát. When it's done, és kész. Főleg egy új Witcherre, várok én 20 évet is ha kell csak legyen jó. Igaz trottyos vénember leszek 20 év múlva, de kit érdekel? Majdnem 40 éve a számítógépek és vele együtt a gameing a hobbim. Nem fogok leszokni róla, csak mert megőszültem, meg ráncos lett a seggem.... :D
7.
7.
Feri899
Nagyon várom!
Csak könyörgöm, ne az legyen majd, hogy "fantasztikus lett a játék, csak kár volt PS5-re kiadni, mert hát igazából PS6-on fut nagyon frankón".
5.
5.
KopyAti
Félek ez megint túl hamar lett bejelentve. Az viszont, hogy az Epic-el karöltve kezdenek neki, mindenképpen bizakodásra ad okot.
4.
4.
mdr88
#3: Én is ezt gondolom... bárkit fel szeretnének venni a fejlesztő csapatba... sokkal egyszerűbb dolguk lesz egy ismert Engine kezelésével, mint megtanítani valakinek a házilag barkácsolt motor működését.
3.
3.
hedzsooo
A regi, sokaig eszkabalt, hazilag modernizalt engine elhagyasa UE5-re szerintem jot fog tenni naluk a fejlesztesnel+ a vegeredmenynel. :)

2.
2.
hedzsooo
#1: OK, akkor most fajdalmas bucsut vett toled mindenki itt a witcheres hirek alatt! :)
1.
1.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...