The Witcher - igen, az ott egy hiúz!

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 26.
  • Hír
Link másolása
Noha a The Witcher-sorozat új részéből mindössze egy teaser képet mutattak eddig a lengyel fejlesztők, már ez is elindította a rajongók nyálelválasztását - és persze a találgatások sorozatát is.

Az új The Witcher-játékból mindössze egyetlen teaser képet mutatott eddig a CD Projekt RED, de már ez is elég volt ahhoz, hogy a rajongók találgatni kezdjenek a játék történetét illetően. Ezzel kapcsolatban fontos részlet, hogy a csapat kommunikációs igazgatója, Robert Malinowski megerősítette az Eurogamernek: a képen látható medál egy hiúzt ábrázol, vagyis a sztoriban valószínűleg jelentős szerepe lesz egy másik witcher-iskolának, a Hiúz Iskolának.

Habár többek számára egyértelmű volt, hogy a medált egy hiúz alapján mintázták, sokan szkeptikusak voltak, mert a The Witcher-franchise kánonjában eddig nem szerepelt a Hiúz Iskola - sem a könyvekben, sem a játékokban. Egyedül egy rajongói munkában tűnt fel korábban, aminek a története szerint Lambert és Kiera Metz délre utaztak a The Witcher 3 eseményeit követően, és Hiúz Iskolaként reformálták meg a Macska Iskolát.

Hogy a CD Projekt RED játéka ebből mennyit merít majd, nem tudni, azt mindenesetre jól jelzi a fenti kép, hogy a srácok most egy merőben új sztoriban gondolkodnak.

13.
13.
DragonBleacPiece
#12: Ez a hiúz iskola jelképe, nem kell egy anatómiailag tökéletes hiúznak kinéznie. Szerintem szarásig van a witcher világa badass csaj protagonistákkal, akik nem hisztis plázacicák se jóllakott ovisok, nem hinném hogy rontaná a játékélményed egy kardos hölgyemény sebhelyekkel és szérumokkal az övtáskájában :D tuti kellemesen csalódnál.
12.
12.
Robilluma
Nehezen tudok elképzelni ebben a világban egy női protagonistát.
Oké, vannak itt már Lara Croft, Aloy, Kassandra, stb, de egy fantasy világban ami egy sötét középkornak megfelelő érában játszódik ez valahogy nem lenne az igazi. Egy szörnyvadász hölgywitcher xD.
Ami a medált illeti :D, nem láttak még hiúzt??? Konkrétan macskapofája van annyi különbséggel hogy szőrpamacs integet a füle hegyén. Erre csinálnak egy olyan medált ami mindenre hasonlít csak macskára nem... (Szánalmas)
10.
10.
Kamukaze
Megtanulhatáttok már vége, hogy itt a moderátorok az atyaúristenek és hiába nem sértegettél senkit/semmit, ha neki nem tetszik akkor pá. Ez a szabad véleménykinyilvánítás olyan ismerős :)
9.
9.
zoli12i
Játszódhatna simán a múltban, amikor még menők voltak a Witcher iskolák.
Csak ne Ciri legyen, mert az ő karaktere nagyon baszó volt már a játék végére.
1.
1.
Kamukaze
A kép alapján Északra következtetnék. Bár a Déli sarkon is van hó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...