Elden Ring - kilenc perc alatt a legjobb speedrunner

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Durván egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk nektek a leggyorsabb Elden Ring-végigjátszásról, amely mostanra lényegében maratoni hosszúságúnak tűnik. Az új rekord a kilenc percet sem éri el.

Ahogy az várható volt, a Distortion2 művésznéven futó játékos lényegében minden energiáját beleteszi a leggyorsabb Elden Ring-végigjátszásba; már egy hónappal ezelőtt is beszámoltunk egy rekordjáról, amikor is fél óra alá szorította le az idejét. Azóta is szorgalmasan reszelgeti az eredményét, mostanra pedig sikerült beállítania a 8 perc 56 másodperces csúcsot.

Ahogy persze az lenni szokott, a speedrunning nem a játék élvezetéről szól, és ami azt illeti, Distortion2 amúgy is egy olyan műfajban versenyzik, ahol lényegében mindenféle megkötés nélkül haladhat előre: a leggyorsabb időhöz az úgynevezett Zip Glitchet használja ki elsősorban, amelynek hála ide-oda teleportálhat a játékban.

Az Elden Ring végigjátszása amúgy durván ötven óra a HowLongToBeat összegzése alapján.

 

13.
13.
f3anor
Dist Any% unrestricted kategóriában nyomja mostanság, itt gyakorlatilag annyi a korlátozás, hogy nem lehet módosítani a játék kódját, de amúgy minden exploit használható, illetve lehet Forcequitelni is (Alt+F4).

Van több kategória is, sima Any% kevesebb glitch-csel, illetve All Remembrance, amiben pedig az összes főbb boss-t meg KELL ölni. A leggyorsabb katagória nyilván glithfest lesz.
12.
12.
tomy88trance
Ennyi erővel akkor beíthatná consoleba, hogy noclip aztán kész XD
11.
11.
nemfontos
#8: Nagy általánosságban nem, de az elden ring esetében én is csak ilyenekkel találkoztam.
10.
10.
nemfontos
Az volna érdekes hogy bug - ok nélkül mennyi az annyi.

Egyébként 130 óra után 149. Szintén majdnem teljesen bejarva a játékot nem bírok az utolsó ellenféllel. De még segitőkkel sem. Elkepesztően szívós ellenfél és két ütésvől kivégez.
9.
9.
N0rm2492
oh azóta már 7 perc alatt...
https://www.youtube.com/watch?v=XuUEk6e1LOE
8.
8.
Ooorky
#2: Az összes speedrun exploitokra épül...
7.
7.
Stark666
6.
6.
Chdz
Gyakorlatilag csal, de tapsolják... Sok az agyhalott, de ennyi?
5.
5.
delphijos
Én a magam részéről azért az olyan speedrun-t ami valami ilyen szintű bug-ot használ ki nem tekinteném hivatalosnak. Persze abban is sok meló van mire ezt megcsinálja az ember, de ez akkor is csalás azért.
4.
4.
Kamukaze
Fura fétis ez a speedrun dolog, de azért poénos. Én csak azt az időt sajnálnám, amire eljutok a végleges útvonalig.
3.
3.
csoki0619
Javítsatok ki ha tévedek, de az ilyen speed runner-ek legtöbb esetben a játék parancssorai(ez a helyes megnevezés?)közt bukkanak rá ezekre az exploitokra.
2.
2.
Ganzer
#1: Ide-oda teleportálgat meg visszatöltögeti az állást hogy különböző helyekre bedobja a játék. Gyakorlatilag az exploitokat használja ki.
1.
1.
Darksiders84
9 perc alatt megkajálok vagy lezuhanyzom .... hm ez a valaki meg bőven leveri az egészet vagy csak a kötelező főellenfelrket . Amúgy az ilyeneket kéne díjazni hamár ilyen profi és nem sajnálja az időt ,mert ez a 9 perc rekord valószínűleg jóval több 100 óránál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...